Νέα παραλαβή: Ultra Pro

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

Ultra Pro
  

Sleeves, Deck Boxes, Playmats.. και τι δεν έχει η αμερικάνικη εταιρία που πρωταγωνιστεί τόσα χρόνια στα αξεσουάρ παιχνιδιών με συλλεκτικές κάρτες.

Μια βόλτα από τα ηλεκτρονικά μας ράφια θα σου δώσει μια ιδέα! 

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

Restock: YuGiOh! και DnD

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

YuGiOh!
  

Ανανεώσαμε το απόθεμα μας. Βρες το διασημότερο παιχνίδι με κάρτες στον κόσμο στα ηλεκτρονικά μας ράφια και κέρδισε περισσότερο με δωρεάν μεταφορικά.

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

 

 

Dungeons and Dragons

Η πέμπτη και καλύτερη έκδοση του DnD ανανεώθηκε ξανά στα ράφια μας. Γνώρισε το αγαπημένο παιχνίδι χιλιάδων παικτών κάθε ηλικίας μέσα από τα βιβλία μας.

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

Νέα παραλαβή: Games Workshop

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

Games Workshop
  

Ότι και να πει κανείς για την Αγγλική εταιρία επιτραπέζιων παιχνιδιών στρατηγικής με μινιατούρες είναι λίγο. Τα παιχνίδια της κυριαρχούν στον χώρο με τα Warhammer 40,000 και Warhammer: Age of Sigmar να μετρούν χιλιάδες οπαδούς στον κόσμο. 

Στο eShop μας θα βρεις επίσης χρώματα και εργαλεία της εταιρίας, τα οποία θα σε βοηθήσουν να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου και να ζωντανέψεις τα αγαπημένα σου μοντέλα. 

Κι όλα αυτά με τη μοναδική μας προσφορά -10% στις προτεινόμενες τιμές λιανικής, και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα! Δεν σε πείσαμε ακόμα; Με κάθε αγορά σου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κερδίζεις πόντους ανταμοιβής που μπορείς να εξαργυρώσεις σε επόμενες αγορές για ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις! 

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα