Νέα παραλαβή: Blackfire Dice

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

Blackfire Dice
  

H Blackfire είναι μια Γερμανική εταιρία που τα τελευταία χρόνια μπήκε στο παιχνίδι των accessories, τόσο για παιχνίδια με κάρτες όσο και για στρατηγικής και επιτραπέζια. 

Στο eShop μας θα βρεις όλη τη σειρά ακρυλικών ζαριών που φτιάχνει η εταιρία. Ζάρια που θα ικανοποιήσουν τους φίλους των Role Playing Games, των παιχνιδιών με μινιατούρες αλλά και των παιχνιδιών με καρτες. 

Η σειρά όμως που πραγματικά αξίζει να προσέξει κανείς, είναι τα μεταλλικά ζάρια, τα οποία είναι ότι πιο εντυπωσιακό έχεις δει ποτέ σε ζάρι. Από μασίφ μέταλλο, ξεχωρίζουν στο τραπέζι και αποτελούν το ιδανικό δώρο προς τον εαυτό σου αλλά και τον αγαπημένο σου φίλο ή φίλη!

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

Νέα παραλαβή: Nuclear Shrimp Games

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

Nuclear Shrimp's RPG Characters
  

Δυναμική είσοδος της Κερκυραϊκής εταιρίας παιχνιδιών και στον χώρο των Role Playing Games, με την πιλοτική σειρά "The End Times". 

Η σειρά αποτελείται από μινιατούρες τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα παιχνίδια σου, και είναι από υψηλής ποιότητας ρυτίνη με λεπτομέρειες που κυριολεκτικά τις ζωντανεύουν! 

Προς το παρών αποτελείται από ελάχιστους χαρακτήρες, αλλά τα παιδιά της NSG δεν θα μας αφήσουν έτσι όπως μας υποσχέθηκαν, οπότε stay tuned!

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

Νέα παραλαβή: Magic the Gathering

Νέα παραλαβή στο eshop μας

 

Core Set 2019
  

Επιστροφή της Core Set μετά την Magic Origins του 2015!

Ένα Expansion φιλικό προς τους νέους παίκτες, που παράλληλα υπόσχεται να συγκινήσει και τους βετεράνους. 280 νέες κάρτες, πέντε νέοι Planeswalkers και ο μηχανισμός Transforming Legend σε περιμένουν στο καινούργιο expansion του Magic the Gathering.

Διαθέσιμη σε Boosters, Bundles, Intro Decks και Deck Builder's Toolkits!

 Δες τιμές και διαθεσιμότητα