Νέες παραλαβές, εβδομάδα 7/18

Νέες παραλαβές και restock στο eshop μας

 

The Army Painter Acrylics

Ακρυλικά χρώματα από την Army Painter. H οικονομική και ποιοτική λύση για τον αρχάριο αλλά και βετεράνο wargamer. Διατίθενται σε πλαστικά μπουκαλάκια των 18ml με σταγονόμετρο, για να μπορείς να βάζεις στην παλέτα σου όση ακριβώς ποσότητα χρειάζεσαι. 

Η σειρά περιλαμβάνει ότι χρειάζεσαι για τις μινιατούρες σου: χρώματα βάσης, layers, shades, technical και φυσικά μεταλλικά χρώματα. 

 

Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

 

 

Τhe Army Painter Sprays

Τα μοναδικά sprays της Army Painter κάνουν το basecoating γρήγορο κι εύκολο, καθώς όλα περιέχουν αστάρι και μπορούν να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία κάθε επιφάνεια, πλαστική, μεταλλική ή ρυτίνης.

Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη και τις μινιατούρες σου πιο ζωντανές μέσα από την μεγάλη ποικιλία των Army Painter Sprays.

 

Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

 

 

 

The Army Painter Brushes

Πινέλα με στογγυλή ή τριγωνική λαβή, σε διάφορα μεγέθη από εξαιρετικά μικρά για λεπτομέρειες, μέχρι πολύ μεγάλα για οχήματα. 

Στη σειρά θα βρεις επίσης πινέλα για drybrushing, shading και basecoating. 

 

Δες τιμές και διαθεσιμότητα

 

 

 

 

 

Battlefields & Battlefields XP

Υλικά για να δημιουργήσεις τις δικές σου βάσεις, δίνοντας χαρακτήρα στα βαμμένα σου μοντέλα. Με τα υλικά αυτά μπορείς επίσης να φτιάξεις το τερραίν σου. 

Η χρήση τους είναι πολύ απλή κι εύκολη: κολλάνε με κρυσταλλική κόλλα η οποία μόλις στεγνώσει γίνεται διάφανη και μπορείς αν θες ακόμη και να βάψεις από πάνω τους.

 

Δες τιμές και διαθεσιμότητα