Νέα παραλαβή: Ikoria Lair of Behemoths

Αγαπημένοι φίλοι
Αγαπημένες φίλες

Η νέα έκδοση του Magic the Gathering Ikoria: Lair of Behemoths έφτασε στο κατάστημα μας. Με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν, δεν θα γίνει Prerelease, αλλά τα packs θα διατίθενται προς πώληση στο κατάστημα. Η τιμή τους είναι στα 20€ και συμπεριλαμβάνει ένα booster Ikoria: Lair of Behemoths δώρο από εμάς.

Τα packs δεν αποστέλλονται ταχυδρομικά, όποιος ενδιαφέρεται πρέπει να έρθει ή να στείλει κάποιον γνωστό του ώστε να γίνει η αγορά μέσα από το κατάστημα. Αυτό γίνεται για να εξυπηρετηθεί αποκλειστικά το τοπικό community, o κορμός των παικτών που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Εκτός των Prerelease Packs, στο κατάστημα μας θα βρεις και Boosters από την νέα έκδοση, διαθέσιμα άμεσα προς πώληση. Τα Sealed Booster Boxes περιέχουν ένα extra Booster το οποίο έχει ένα foil που αντικαθιστά το μέχρι πρότινος Buy a Box promo. H κούτα δίνει ακόμη έναν κωδικό για διάφορα καλούδια στο MtG Arena - για όσο φυσικά υπάρχει απόθεμα στο κατάστημα.

Ikoria Lair of Behemoths Booster

Booster με 15 τυχαίες κάρτες 

 Ikoria Lair of Behemoths Booster Pack

Πακέτο με 3 Boosters και μειωμένη τιμή

 Ikoria Lair of Behemoths Booster Box

Κλειστό Booster Box με 36 Boosters

Καλά ανοίγματα σε όσους αποφασίσουν να επενδύσουν στην Ikoria: Lair of Behemoths και η ευχή μας είναι τον Ιούνιο να παίξουμε ξανά μαζί τα νέα μας decks!

Όλα τα προϊόντα Ikoria: Lair of Behemoths