Πρόγραμμα επιβράβευσης

Κέρδισε εκπτωτικά κουπόνια με τις αγορές σου από το eshop του Digital Fantasy.

 

Για κάθε αγορά σου, κερδίζεις πόντους επιβράβευσης αυτόματα, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις σε όποια επόμενη αγορά επιθυμείς! 

Κάθε αγορά σου που ολοκληρώνεται επιτυχώς και αφού οι διαχειριστές σε ενημερώσουν με μήνυμα ότι προχώρησε η αποστολή της, σου δίνει πόντους που μετατρέπονται εύκολα και απλά σε ευρώ έκπτωσης. 

Αρχικά, μπες στον λογαριασμό σου και από εκεί επέλεξε "Οι πόντοι επιβράβευσης μου"

 

 

Στη σελίδα που ανοίγει, βλέπεις τους πόντους που έχεις συγκεντρώσει, και υπάρχει η επιλογή να τους μετασχηματίσεις σε κουπόνι έκπτωσης.

 

Στην επόμενη παραγγελία σου, στην πρώτη παραγγελία στο καλάθι αγορών, ανοίγει η επιλογή "Κουπόνια". Εκεί, κλικάρωντας πάνω στον κωδικό το κουπόνι μπαίνει στην παραγγελία σου και κερδίζεις άμεσα την έκπτωση που αντιστοιχεί. 

 

Συνδύασε τα εκπτωτικά κουπόνια με τα δωρεάν μεταφορικά που προσφέρουμε και μεγιστοποίησε το κέρδος σου σε κάθε αγορά από το eshop του Digital Fantasy!

Επιπλέον, έχεις την δυνατότητα να προσφέρεις Gift Cards σε κάποιον φίλο ή φίλη σου, με όποιο ποσό θέλεις. Έτσι, αν δεν ξέρεις τι δώρο να διαλέξεις εσύ, άσε τον ενδιαφερόμενο να επιλέξει.

 

Δες όλες μας τις προσφορές