Οι αλλαγές που φέρνει η Ixalan

Τέλος για τα foil FNM Promos! Οι wizards αποφάσισαν από την περίοδο του Ixalan και μετά, τα rewards για τα τουρνουά της Παρασκευής να είναι διαφορετικά. Πάμε να δούμε όλες τις αλλαγές.

Ξεκινώντας με τα Friday Night Magic, αποχαιρετούμε τα κλασικά foil FNM promos που ξέραμε. Από εδώ και μπρος θα μοιράζονται 8 διπλά foil tokens σαν εκείνο το zombie που ξεκίνησαν να δίνονται στην Eldritch Moon. Meh..?

 


H δεύτερη αλλαγή αφορά τα Standard Showdown. Σε πρώτη φάση, μπορούμε να τα δηλώσουμε οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, εκτός από την Παρασκευή. Αυτό είναι καλό γιατί μπορούμε να επαναφέρουμε τα drafts του Σαββάτου με την Ixalan. H μέρα που θα αποφασίσουμε θα πρέπει να είναι η ίδια για όλη την περίοδο του Showdown και θα την ψηφίσουμε σε σχετική ανακοίνωση στο γκρουπάκι μας στο facebook.

Στα boosters του Showdown επίσης, θα περιέχεται και μία foil land από όλη την ιστορία του Magic, μέσα στις οποίες θα βρίσκονται και οι ολοκαίνουργιες basic lands της Ixalan που έχει φιλοτεχνήσει η Rebecca Guay.

 


To Game Day με τη μορφή που το γνωρίζαμε μας αφήνει. Πλέον θα γίνεται ένα τουρνουά, στο τέλος της σαιζόν που θα λέγεται Store Championship. Στο τουρνουά αυτό, ο πρώτος θα παίρνει ένα playmat, όλη η οκτάδα μοναδικά deck boxes και όλοι οι παίκτες foil full-art κάρτες από την επόμενη έκδοση, στην πρώτη περίπτωση από τη Rivals.

Στο Open House επίσης θα δίνεται μία foil full-art κάρτα από την έκδοση που έρχεται, ενώ στη λίγκα θα δίνονται δώρα για όσους συμμετέχουν σ' αυτή και συμπληρώνουν 10 συμμετοχές.