Meet Me: Γιώργος Κίτσος

Μία εβδομάδα αγωνίας που επιτέλους τελειώνει καθώς το ολοκαίνουργιο Meet Me είναι εδώ. Αυτή τη φορά ο φιλοξενούμενος έρχεται έπειτα από λαϊκή απαίτηση και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Κίτσο!

Ο Γιώργος Κίτσος γεννήθηκε ακριβώς 30 χρόνια από το δημοψήφισμα της Κυριακής, στις 5 Ιουλίου δηλαδή του 1985, στο Μαρούσι Αττικής. Αναμνήσεις από την Αθήνα δεν έχει, καθώς ήρθε στην Κέρκυρα κατευθείαν και πήγε κατά σειρά στο 14ο δημοτικό, 7ο γυμνάσιο και 4ο λύκειο Κέρκυρας. Συνέχισε μετά το σχολείο στην πόλη της Πάτρας, σπουδάζοντας Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων όπου τελείωσε στα 4 χρόνια νταν. Φοιτητής υπόδειγμα δηλαδή. Εμπιστευτικά μας αναφέρει πως έκανε 20 εξάμηνα ή αλλιώς 10 ακριβώς χρόνια και μας παρακαλάει να μην το αποκαλύψουμε, γεγονός που θα σεβαστούμε φυσικά, οπότε δεν διαβάσατε ποτέ την τελευταία πρόταση. Οι σπουδές τον έφεραν σε κεντρικό γνωστό ξενοδοχείο της Κέρκυρας όπου κάθεται πίσω από τη ρεσεψιόν και δουλεύει με το σώβρακο και τις κάλτσες αφού ο κόσμος δεν τον βλέπει, ή τουλάχιστον έτσι νομίζει!

Για την ενασχόληση του με το Magic κατηγορεί τον Τζίνο. Χρόνια φίλος και συμπορευτής, το σωτήριον έτος 1999 κι ενώ ο Άρνι διαμήνυε το τέλος του κόσμου, ανοίγει αυτό το παράθυρο στον κόσμο του. Έκτοτε και μέχρι να γνωρίσει το υπερ-ανταγωνιστικό κλίμα του Digital Fantasy έπαιζε με την παρέα του για πλάκα. Το αγαπημένο τους ήταν (και είναι ακόμη προφανώς) free for all με τσακωμούς μέχρι να ανοίξει κάποιο ρουθούνι και γέλιο μέχρις ενοχλητικού σημείου. 

Στα μεγαλύτερα του achievements μετράει την πρώτη θέση σε δύο λίγκες του Digital Fantasy, καθώς και την παρουσία του σε όλα τα top8 των All Night που έχει δηλώσει συμμετοχή. Ξεχωρίζει όμως ένα που είναι μοναδικό και αγαπημένο. Τον Ιούλιο του 2012 έρχεται για πρώτη φορά στο DF και παίρνει μέρος σε competitive τουρνουά - το Prerelease της Μ13. Είχε 8 χρόνια να ασχοληθεί ουσιαστικά με το Magic και στο πρώτο του παιχνίδι έχει απέναντι του τον Κουμπάρο. Όσοι ξέρουν τον Κουμπάρο καταλαβαίνουν τι συνέβη μόλις ο Γιώργος του είπε πως πρέπει να φάει mana burn

H συνέχεια της ιστορίας είναι η εξής: Ο Γιώργος έχει τα γενέθλια του εκείνη τη μέρα και τον περιμένουν στο σπίτι για να ψήσει στα κάρβουνα, να φάνε και να γιορτάσουν. Ο Γιώργος έχει έρθει με την προοπτική να παίξει έναν δύο γύρους και να φύγει, έλα όμως που δεν χάνει! Τελικά μένει μέχρι τις 11 το βράδυ που τελειώνει το τουρνουά και αποχωρεί πρώτος στην κατάταξη με το μικρόβιο να φυτεύεται βαθιά μέσα του και έκτοτε να επιστρέφει για περισσότερη δόξα και συγκίνηση στα τουρνουά μας.

Στα αγαπημένα του χόμπι, πρώτο στη λίστα είναι το φαγητό. Ο Γιώργος κυριολεκτικά λατρεύει οτιδήποτε τρώγεται και δεν χάνει την ευκαιρία να το αποδείξει όταν οι καταστάσεις το επιτρέπουν. Η άλλη μεγάλη αγάπη του είναι η Nintendo. Mario, Zelda, Donkey Kong, Metroid, Castlevania και φαΐ και δεν θέλει τίποτε άλλο. Δηλώνει λάτρης του trolling - το κάνει από κούνιας - και του αρέσουν τα καμμένα αστεία, σαν κάθε άξεστος, χωριάτης και τέρμα κάφρος που σέβεται τον εαυτό του. Του αρέσουν πολύ οι μηχανές τσόπερ και όνειρο του είναι να αποκτήσει τη δικιά του Harley Davidson

Δεν είναι αλτρουιστής, αλλά μη διστάσεις να ζητήσεις τη βοήθεια του, όταν έχεις ανάγκη, αφού ο Γιώργος αρέσκεται στο να προσφέρει τη βοήθεια του ακόμη και σε αγνώστους, αρκεί να του το ζητήσουν. Πιστεύει πως το ανθρώπινο είδος είναι μία μάστιγα που πρέπει ο πλανήτης να αποβάλει και ο λόγος είναι η αλόγιστη καταστροφή του. 

Προβλέπει πως το Magic θα συνεχίσει να βασιλεύει για πολλά χρόνια ακόμη, αφού σκέφτονται συνέχεια νέους μηχανισμούς για να σε κρατάνε σε ενδιαφέρον και βάζουν ναρκωτικά στο μελάνι των καρτών! Για τον εαυτό του κάνει μία πρόβλεψη και τον βλέπει καβάλα σε μία μηχανάρα να γυρνάει τον κόσμο με καλή παρέα, χωρίς δουλειά και σκοτούρες εννοείτε. Ελευθερία, βία και αναρχία και μας χαρίζει το κλιπάκι.

 

Μπορεί να σου προκαλεί γέλιο η θέα ενός τεράστιου άντρα με sleeves μικρό μου πόνυ που κατεβάζει lands από το κάθε χρώμα, αλλά θα αρχίσεις να αγχώνεσαι μόλις το Chromanticore σε χτυπάει ανελέητα. Ή το βαρύ του χέρι..

Η συλλογή σου μεγαλώνει. Γιώργος "Κίτσος" το επόμενο υπερ-ατού σου!