Meet Me: Γιώργος Μεσημέρης

Το Meet Me φιλοξενεί τον πρώτο του καλεσμένο, τον Γιώργο Μεσημέρη, γνωστό και ως Γώγο. Τον ακολουθήσαμε στο FNM 22/5 και μας αποκάλυψε όσα θα ήθελες να γνωρίζεις για τον άνδρα, άνθρωπο και τοπικό ήρωα που θαυμάζεις!

O Γώγος γεννήθηκε στο νησί των Φαιάκων και μεγάλωσε στην ένδοξη γειτονιά της Γαρίτσας στα χρόνια που δεν ήταν κοτέτσι με τόσες καγκελόπορτες που έχει πλέον. Μπακοτσιανός βέρος δηλαδή! Αν και δεν ήθελε, ανωτέρα βία τον ανάγκασε να τελειώσει το 12ο δημοτικό, 5ο γυμνάσιο και 3ο λύκειο του νησιού μας. Αργότερα ακολούθησαν σπουδές στις Σέρρες, παρά τα όνειρα του να γίνει εισοδηματίας. Άτιμη κενωνία όπως λέει και ο ίδος!

Με το Magic ασχολήθηκε πρώτη φορά το 2001, εποχές Odyssey δηλαδή. Με κάτι φίλους αγόρασαν κάρτες και άρχισαν να παίζουν σε εντελώς casual επίπεδο. Αργότερα ασχολήθηκε ξανά με το release της Innistrad όπου γνώρισε το competitive play μέσα από τα FNM που οργανώνει το κατάστημα μας. Η Theros ήταν η έκδοση που έκανε την αλλαγή, καθώς ο Γώγος άρχισε να μαθαίνει πιο σωστά το παιχνίδι. Η καλύτερη απόδοση που είχε ποτέ ήταν σχετικά πρόσφατα, όπου κατάφερε μέσα σε τρεις εβδομάδες να κερδίσει 3 σερί FNMs και 2 Modern Evenings!

Φανατικός των tabletop games και κυρίως του Warhammer 40k, o Γώγος είναι μία κινητή βιβλιοθήκη σε ότι αφορά το lore του παιχνιδιού. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του όμως έχει πέσει κατακόρυφα εξ' αιτίας λόγων που θα γέμιζαν 6-7 σελίδες αν μας τους ανέλυε. 

Μεγάλο ενδιαφέρον βρίσκει επίσης στη συλλογή από παλιές κονσόλες και παιχνίδια. Αν πάει κανείς σπίτι του θα ξυπνήσουν πολλές αναμνήσεις, καθώς οτιδήποτε retro πέφτει στην αντίληψη του δεν γλυτώνει από τα "νύχια" του, αρκεί να είναι στο βεληνεκές της τσέπης του φυσικά.

Η αγάπη του για τη metal μουσική μεταμορφώνεται σταδιακά σε μία αδυναμία σε soundtracks και scores από ταινίες. Αν ποτέ βρεθείς σε κάποιο ανεξάρτητο party και τον δεις πάνω στην σκηνή να τραγουδάει μην εκπλαγείς. Είμαστε στην Κέρκυρα, εδώ που όλοι ασχολούνται με τη μουσική! 


Ο Γώγος θεωρεί, και όχι άδικα, πως το Magic θα συνεχίσει να είναι το πιο πετυχημένο card game. "Χρειάζονται πολλές χαζές κινήσεις για να χάσει τον θρόνο του - I am looking at you Games Workshop!" δηλώνει με τρόπο. Ζει για τη στιγμή που θα παίζει τις κάρτες από το χέρι του και θα βλέπει 3d ολογράμματα μπροστά του! 

Τον ρωτήσαμε για τα μελλοντικά του σχέδια:

"To μέλλον είναι αβέβαιο. Όσο υπάρχουμε το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι just to enjoy the ride. At some point it is certain we are all going to crash."

Δώρο η πρώτη κάρτα της σειράς Digital Fantasy Υπερ Ατού

 

  •