Meet Me: Σπύρος Κατέρης

Τρίτη σήμερα κι όπως κάθε Τρίτη, το Meet Me φιλοδοξεί να σας συστήσει ένα ακόμη μέλος της παρέας μας. Αυτή τη φορά έχουμε μαζί μας τον πιο casual των casual που ακούει στο όνομα Κατέρης Σπύρος! 

O Σπύρος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ο πατέρας του κατάγεται από τα Ιωάννινα, αλλά εγκαταστάθηκαν στο Μαντούκι με την Κερκυραία μητέρα του και αργότερα μετακόμισαν στο Κοντόκαλι για να καταλήξει στην τωρινή του κατοικία στον Τζάβρο. Αν συνεχίσει μ' αυτό το ρυθμό σε καμία εικοσαριά χρόνια θα έχει φτάσει μέχρι την Αχαράβη! Ξεκίνησε την σχολική του καριέρα στο 8ο δημοτικό σχολείο, ακολούθησαν 3 χρόνια στο μουσικό γυμνάσιο και αποφοίτησε από το 2ο γενικό λύκειο Κέρκυρας.

Αν και είχε την επιλογή μετά το σχολείο να ζήσει κάποια ανέμελα χρόνια τρώγοντας τα λεφτά των γονιών του, αποφάσισε να μην το κάνει και να ασχοληθεί με το κατάστημα που μέχρι και σήμερα διατηρεί η οικογένεια του. Ο ίδιος λέει πως το έκανε επειδή δεν ήταν ιδιαίτερα διαβαστερό παιδί, αλλά η επιλογή αυτή αποδείχτηκε περισσότερο ώριμη, καθώς η προοπτική της εργασίας και αναβάθμισης μιας επιχείρησης κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Σήμερα, δηλώνει Επαγγελματίας  Αργόσχολος Σωματέμπορας. Ξεπερνάω το σοκ όταν μου το αναλύει: "Πουλάω σώματα καλοριφές και σχολάω αργά!"

Με το Magic γνωρίστηκε, όπως και η πλειοψηφία των παιδιών του νησιού στο Power Up. Τα πρώτα boosters που αγόραζε ήταν από την Sixth Edition, θυμάται νοσταλγικά. Έκτοτε δεν ασχολήθηκε παρά όταν έκανε release η Innistrad και από τότε δεν χάνει κανένα τουρνουά. Το μεγαλύτερο achievement του είναι το top 8 που έκανε σε κάποια από τις λίγκες του Digital Fantasy, κάτι που μάλλον θα επαναλάβει στην DTK League.

O πρώτος του έρωτας ήταν το ποδόσφαιρο, αλλά λόγο τραυματισμού δεν μπόρεσε να ασχοληθεί όσο θα ήθελε με αυτό. Λάτρης του αθλητισμού και της κίνησης, ο Σπύρος ξεκίνησε πριν 6 χρόνια να ασχολείται με τον Λάτιν χορό, μέσω του οποίου γνώρισε την γυναίκα του τη Μαριάνα.

Για το Magic μας λέει: "Το παιχνίδι εξελίσσεται ραγδαία και η μεγάλη μου απορία είναι ως πότε θα έχουν την έμπνευση να βγάζουν διαφορετικές κάρτες." Όσο υπάρχουν ναρκωτικά είναι μία πιθανή απάντηση Σπύρο. Παραδέχεται πάντως πως το παιχνίδι έχει τεράστιο βάθος και αυτός είναι ο κύριος λόγος που τον κρατάει σε ενδιαφέρον, καθώς ο Σπύρος αρέσκεται στο να φτιάχνει homebrew decks. To μεγάλο του παράπονο είναι πως δεν μπορεί να διαθέσει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι, ώστε να βελτιωθεί σαν παίκτης.

Υπάρχει ζωή όμως και πέρα από τις πολύχρωμες κάρτες, μία ζωή που ο Σπύρος θέλει να τη ζήσει μαζί με τη σύντροφο του και να κάνει οικογένεια. Μαζί με τα όνειρα, ο Σπύρος δεν χάνει την ελπίδα του και πιστεύει πως κάποια στιγμή θα έρθει η ανάσταση για τον τόπο αυτό και θα σταματήσει αυτή η κατάντια για όλους τους συμπολίτες μας. Μακάρι Σπύρο! Τέλος, αν κάτι τον πειράζει, είναι που ο πλανήτης μας δεν είναι τόσο κοντά σε άλλους πλανήτες με νοήμονα όντα για να μπορούμε να τους παρακολουθούμε με ένα απλό ζευγάρι.. κιάλια!

Ο Σπύρος γενικά είναι ο πιο casual παίκτης του μαγαζιού. Παίζοντας μαζί του constructed θα νιώσεις πως παίζεις sealed καθώς θα βλέπεις κάρτες άγνωστες και συνδυασμούς που δεν είχες ποτέ σκεφτεί! Αν μετά το τέλος αυτής της συνέντευξης νομίζεις πως είναι ένα συνηθισμένο άτομο, πάρε κι ένα δωράκι για επίλογο!

Η πέμπτη κάρτα μας, Σπύρος ο Casual!