Meet Me: Νίκος Αυλωνίτης

Meet Me και σήμερα φιλοξενούμε τον ένα και μοναδικό Judge του νησιού μας που ακούει στο όνομα Νίκος Αυλωνίτης. Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε να δείτε με άλλα μάτια το χαριτωμένο αυτό αγόρι!

Ο Νίκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πανέμορφη Κέρκυρα. Αρχικά πήγε στο 7ο Δημοτικό σχολείο Κέρκυρας, ακολούθησε το 5ο Γυμνάσιο και το 3ο Γενικό Λύκειο, μία κλασσική διαδρομή που πολλοί συντοπίτες μας έχουν ακολουθήσει. Η επιλογή του Νίκου για σπουδές δεν τον πήγε καθόλου μακριά, αφού το τμήμα που δήλωσε ήταν το Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, αφού ο σκοπός του είναι να ασχοληθεί μελλοντικά με μία από τις μεγάλες του αγάπες εις βάθος: τα video games!

Η ενασχόληση του με το Magic ξεκίνησε το 2013, ήδη δευτεροετής φοιτητής, παρασέρνοντας μαζί του και κάποιον άλλο που δεν θέλει να μας αποκαλύψει το όνομα του. Ενδεχομένως να τον έχουμε σε κάποιο μελλοντικό Meet Me! Το Magic δεν ήταν ένας άγνωστος κόσμος, καθώς ο Νίκος έπαιζε "επικά" duels στον υπολογιστή του και ενίοτε παρακολουθούσε streams. "Σοβαρά" ασχολήθηκε πριν ένα χρόνο, όταν και πήρε την απόφαση να γίνει Judge πραγματοποιώντας ένα παιδικό του όνειρο, τότε που διάβαζε στη σοφίτα του σπιτιού του τα τεύχη του Δικαστή Ντρεντ που είχε φυλάξει ο θείος του δίπλα στο σκονισμένο σεντούκι με τα Playboy.

Πέραν της πλάκας, ο πραγματικός λόγος που ώθησε τον Νίκο να πάρει την απόφαση να γίνει Δικαστής, είναι η βαθύτερη κατανόηση των κανόνων και φυσικά η σωστή και ομαλή διεξαγωγή των τοπικών τουρνουά, καθώς ο τοπικός Τournament Organizer (ΤΟ) είναι λίγο πολύ του random κανόνα και το ψάχνουμε μετά. Πραγματικά, όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει ο Νίκος μέχρι στιγμής ήταν αποτελεσματικός και το ποσοστό που δίνει σωστά τα rulings είναι αν όχι 100%, 99.9%.

Το μεγαλύτερο Achievement του στο παιχνίδι θεωρεί πως είναι το γεγονός πως καταφέρνει και βρίσκει σε κάθε expansion ένα deck που του ταιριάζει. Όποιος παίζει Magic καταλαβαίνει πως δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Πρακτικό Achievement όπως λέει και ο ίδιος, καθώς θέτει έναν στόχο και μόλις τον καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι ξανά διαθέσιμος. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την Born of the Gods σαν expansion, αφού σε ένα draft της είχε βγει πρώτος και ήταν η παρθενική του πρωτιά σε booster draft.

O ελεύθερος χρόνος του Νίκου γεμίζει με μουσική και video games. Ασχολείται με τα drums και μάλιστα πάρα πολύ καλά, αφού παίζει σε γκρουπάκι το οποίο εμφανίζεται αρκετά συχνά σε συναυλίες (κορίτσια έχω το τηλέφωνο του). Όσο για τα video games, o Νίκος τα έχει τρίτη ανάγκη (φαί > σεξουαλικές ανάγκες > video games) και απορεί αν μπορεί να ζει κάποιος χωρίς αυτά. Τι να σου πω Νίκο, κι εγώ την ίδια απορία έχω..

Παίρνοντας ένα ύφος αναζήτησης, ο Νίκος δηλώνει πως το μέλλον του Magic φαντάζει.. μελλοντικό. Εξηγεί πως ανυπομονεί κάθε φορά για την επόμενη έκδοση, χωρίς να νοιάζεται αν θα είναι καλή ή κακή και γενικότερα για οποιοδήποτε παράπλευρο προϊόν που φέρνει νέες κάρτες. Εκτός αυτού σκέφτεται να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το δικαστηλίκι και να κυνηγήσει το level 2. Οπότε έμαθες τη μία πτυχή των μελλοντικών του επιθυμιών, η άλλη είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πάει στο εξωτερικό για μεταπτυχιακό πριν τη δουλειά.

Τέλος για το μέλλον του πλανήτη δεν πολυκαίγεται γιατί ότι και να γίνει θα είναι προετοιμασμένος και θα το αντιμετωπίσει με γέλιο, μπύρες και ένα RPG!

Αυτός είναι ο Judge σου, ο άνθρωπος που μπορεί να σε κερδίσει κάνοντας abuse τους κανόνες, να σου σπάσει το κεφάλι στο Tekken και να σε ροκάρει ένα ολόκληρο βράδυ! Τώρα ξέρεις σε ποιόν θα απευθύνεσαι για εκείνο το περίεργο rulling που κάπου είδες αλλά δεν είσαι σίγουρος.

Νίκο Αυλωνίτη έχεις; Δεν έχεις!