Meet Me: Γιώργος Νάτσης

Το Meet Me σήμερα φιλοξενεί τον ζωντανό θρύλο του Izzet, τον άνθρωπο λάστιχο, που άλλαξε την αντίληψη μας για χωροχρόνο από τη μέρα που πρωτοεμφανίστηκε στο Digital Fantasy. Φίλες, φίλοι: Meet Γιώργος Νάτσης!

 

O Γιώργος Νάτσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην ηλιόλουστη Άρτα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου, διάσημη για τα πορτοκάλια και το ξακουστό γεφύρι της. Ξεκίνησε τη μαθητική του σταδιοδρομία στο 1ο, για να “υποβιβαστεί” - τελειώσει το δημοτικό σχολείο στο 8ο, ενώ Γυμνάσιο και Λύκειο παρέμεινε σταθερά στο 1ο. Το κριτήριο που επέλεξε σχολεία ήταν η απόσταση από το σπίτι του, καθώς είχε τη συνήθεια να σηκώνεται στις 8:10 κάθε πρωί και να προλαβαίνει οριακά να κάνει το σταυρό του με τους συμμαθητές του..

 

 

Όλα τα καλά τελειώνουν κάποτε, έτσι και τα μαθητικά χρόνια του Γιώργου έδωσαν τη θέση τους στα φοιτητικά. Το τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας άνοιξε τις πόρτες του στον Αρτινό φίλο μας, μία σχολή που όπως λέει συνδυάζει όλα τα χόμπι του, αλλά δεν αποτελούσε την πρώτη επιλογή του καθώς εξαρτημένος από τη μουσική προτιμούσε το Μουσικό.

Η πρώτη φορά που ασχολήθηκε με το Magic ήταν μία μέρα που ο φίλος του Νίκος Αυλωνίτης είχε πάει σπίτι του με μία σακουλάρα Commons, Uncommons και πλεμπο-Rare, κάρτες που είχαν περισσέψει από τις τρεις κούτες Theros που νωρίτερα είχε ανοίξει ο Πετράν. Με αυτές και κάποιες ξέμπαρκες κάρτες από Ravnica, ο Γιώργος θα φτιάξει το πρώτο του deck, ένα tribal Minotaur.


H πρώτη του σοβαρή επαφή με το παιχνίδι δεν άργησε να έρθει. Ο Νίκος μαζί με τον Βασίλη Γεωργούλη τον βοήθησαν να φτιάξει την πρώτη του Ιζζετάρα, κόκκινο μπλε δηλαδή deck, χρώματα που τον αντιπροσωπεύουν μέχρι και σήμερα. Pyromancers, Guttersnipes, Κύκλωπες, Turn // Burn και τα φοβερά καψίδια της εποχής κέρδισαν την καρδιά του και έβαλαν τον Γιώργο στα βαθιά νερά του Magic.

Στα achievements του μετράει ένα top8 σε λίγκα του Digital Fantasy, ένα Game Day που είχε κερδίσει την πρώτη θέση με τον Βασίλη Στάμου και αρκετές πρωτιές σε FNM. Πέρα από το νησί μας δεν έχει παίξει κάπου άλλου, είναι άλλωστε σχετικά νέος παίκτης. [σσ. Σαν μεγαλύτερο Achievement του Γιώργου ξεχωρίζω ένα. Μία μέρα στο τέλος ενός FNM με ρώτησε αν μπορεί να αλλάξει τα boosters που κέρδισε με μπύρες!]

Στα χόμπι του, πέραν του Magic φυσικά, την πρώτη θέση κερδίζει η μουσική. Τραγουδάει σε αρκετές μπάντες, ενώ με τους Lock 'N' Load έχουν βγάλει ένα CD και ένα Video Clip. Απόλαυσε το υπεύθυνα!

Η λίστα συνεχίζεται με Video Games, επιτραπέζια παιχνίδια, βόλτες με τις παρέες του για μπύρες και οτιδήποτε άλλο, εκδρομές, τρέλες και ότι καφρίλα συνεπάγεται η φοιτητική ζωή!

Το μέλλον του Magic φαντάζει λαμπρό στα μάτια του Γιώργου. Δηλώνει ενθουσιασμένος με την Battle for Zendikar, ενώ εύχεται να επιστρέψουμε κάποια στιγμή στη Ravnica - για τρίτη φορά! Θεωρεί το Magic έναν συνδυασμό σκάκι - πόκερ, και γενικά ότι καλύτερο μπορεί να ασχοληθεί κάποιος που γουστάρει φανταστικούς κόσμους και καρτοπαίχνιδα.

Απαντώντας προσωπικά, το δικό του μέλλον στο Magic είναι τέρμα κόκκινο! Όλη μέρα playtest με τον Νίκο Αυλωνίτη, τον μεγάλο του έρωτα αλλά και μισητό αντίπαλο, που τον βοηθάει να γίνεται καλύτερος παιχνίδι το παιχνίδι. Μπύρες, combo και καπάκι combo, μπύρες! Για τον πλανήτη πρέπει να διαλέξουμε μία προφητεία και να είμαστε πιστοί. Θα έρθει κάποιος πόλεμος; Η συντέλεια; Η Μέρκελ είναι ο αντίχριστος; Θα δείξει! Bottoms up και ΙΖΖΕΤΑΡΑ ΡΕ ΜÖΝΙΑ!

Κέρνα τον μια μπύρα και θα γίνει φίλος σου. Κέρνα τον δύο και θα σε αγαπάει μια ζωή. Υποτίμησε τον και νιώσε την οργή του Keranos να περνάει το κορμί σου σαν ηλεκτρικό ρεύμα!