Store Action, 2017 Week 50

Δύο εβδομάδες πριν αποχαιρετήσει το 2017 και είχαμε πολύ magic και warhammer στο κατάστημα. Μπορεί οι συμμετοχές στα events να μην πιάνουν "τρελά" νούμερα, όσοι παίζουν όμως δείχνουν να το χαίρονται.

 

Το pptq είναι το πρώτο βήμα για την επαγγελματική σου καριέρα στο magic. Κερδίζοντας το, έχεις το δικαίωμα της συμμετοχής στο ptq το οποίο με τη σειρά του σε στέλνει στο pro tour της επόμενης σαιζόν. Το βήμα αυτό έκανε την Κυριακή ο Παύλος Σοπίκης, παλιός μας γνώριμος από την θητεία του στο νησί μας, οπότε είναι σα να το κέρδισε δικό μας παιδί. Φυσικά όποιο κι από τα 4 συνολικά παιδιά που ήρθαν από τα Γιάννενα και να κέρδιζε θα χαιρόμασταν το ίδιο!

Οι συμμετοχές ήταν 13, γεγονός που άφησε μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς μέχρι 16 έχουμε 5 γύρους και top4, και η level 2 Judge, Έλλη, που ήρθε για το event ήθελε να παίξουμε πολύ magic. Στην τελική τετράδα πέραν του Παύλου, βρέθηκαν και οι Πέτρος "πρωινός" Κατσαρός (πρώτος στους ελβετικούς γύρους), Αντώνιος Τέμενος και Γιώργος Γκρίνγουντ. Ο τελευταίος έφτασε μέχρι τον τελικό όπου και ντρόπαρε, αφού η επαγγελματική καριέρα που λέγαμε τον αφήνει αδιάφορο.

Φυσικά την Παρασκευή έγινε το FNM, και τα δύο τουρνουά μέτρησαν στην βαθμολογία την οποία βλέπεις ανανεωμένη εδώ.

 

 

Όσον αφορά το Warhammer, δεν είχαμε πολλά παιχνίδια για το campaign μας - ένα αλλά καλό μόνο. Μηνάς και Λευτέρης συγκρούστηκαν σε μία μάχη που θα καθόριζε το μέλλον και των δύο στο Kompars I - συμμαχία ή καταστροφή. Όση ώρα οι Warlords των δύο στρατών "αντάλλαζαν πολιτισμό" πάνω στον όροφο του ψηλού πύργου, οι μαχητές από κάτω σφάζονταν ανελέητα σε μία επίδειξη δύναμης. Τελικά αποφάσισαν να συνεργαστούν, και σε πρώτη φάση πήραν από 3 victory points ο καθένας.

Είχαμε κι άλλα σκόρπια παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, και σχεδόν κάθε απόγευμα θα μας βρεις στο κατάστημα να μαλών.. παίζουμε 40k όμορφα και πολιτισμένα!  

Ακουλουθάει το γνωστό μας άλμπουμ - φωτορεπορτάζ

 

 

Store Action, 2017 Week 49

Επαναφορά του Magic στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα, DnD με τον νέο DM να κερδίζει αρκετό έδαφος και φυσικά πολύ 40k. Οι τελευταίες εβδομάδες του 2017 είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

 

Μπορεί να μην κάνουμε τα FNM του φθινοπώρου, όμως κάνουμε, αυτό έχει σημασία! Η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα δεν έβρεχε όπως την προηγούμενη και υπήρχε ένα παραπάνω κίνητρο για παιχνίδι, αυτό της Unstable. Έτσι η εβδομάδα μας είχε 2 MtG events με το ένα μάλιστα να αλλάζει ελαφρώς την βαθμολογία της λίγκας. 

Θυμίζουμε, πως την βαθμολογία την βλέπεις ανανεωμένη μετά από κάθε event εδώ.

 

 

Την εβδομάδα αυτή τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά με τις κάρτες της καινούργιας Un- έκδοσης. Το Σάββατο είχαμε το Pre-Prerelease στο οποίο μαζεύτηκαν 6 άτομα και γέλασαν με την ψυχή τους. Μαζί και όσοι παρακολούθησαν ή απλά ήταν στο κατάστημα εκείνη την ώρα, αφού αρκετές φορές κλήθηκαν να πάρουν αποφάσεις για το παιχνίδι που ήταν σε εξέλιξη.

Το Campaign του 40k προχωράει με γοργούς ρυθμούς. Αυτή την εβδομάδα είχαμε 3 παιχνίδια, με το ένα να είναι τετραπλό. Ξεχώρησαν τα "territorial pissings" των Tyranids που κανείς δεν κατάλαβε ποιος κέρδισε στην μεταξύ τους μάχη και το επικό παιχνίδι Μηνά - Κουμπάρου που πρέπει να γίνει narrative report.

Ακουλουθάει το γνωστό μας άλμπουμ - φωτορεπορτάζ