Store Action, 2018 Week 19

Η εβδομάδα από Δευτέρα 7 μέχρι Κυριακή 13 Μάη στο Δigital Fantasy  

"Λοιπόν;" ο Great Unclean One κοίταζε χωρίς να εστιάζει κάπου, περιμένοντας κάποιον από την αντιπροσωπεία των Plaguebeareres να μιλήσει. Πριν αρκετό καιρό τους είχε αναθέσει έναν νέο στόχο: να μολύνουν τον πλανήτη Kompars I και να τον παραδώσουν στη ζεστή, στοργική αγκαλιά του Πατέρα Nurlge.

"Όλα πήγαν σύμφωνα με το σχέδιο Ακαθαρτώτατε. Οι τιποτένιοι πρωτόγονοι του πλανήτη είναι τώρα υπηρέτες του Πατέρα. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως υπήρξαν παράλληλες εισβολές.."

"Περιττό.. Γνωρίζω πολλά περισσότερα για το Μεγάλο Σχέδιο από όσα νομίζετε σαπιοκέφαλοι." Ένα τεράστιο γουργουρητό ανακατεύτηκε με τους σκόρπιους ήχους από χάχανα, βουιτά τεράστιων εντόμων και παχύρευστων υγρών που κόχλαζαν. Ο γιγάντιος δαίμονας άρπαξε ένα από τα Nurglings που έπαιζαν πάνω στο τεράστιο στομάχι του και το έφερε στο ύψος των ματιών του. Αυτό γέλαγε και τσίριζε κάτι στη δική του ακαταλαβίστικη διάλεκτο.  "Στο FNM ξεκινάει η δεύτερη φάση της εισβολής μας." Γλείφοντας τα πολύχρωμα από ξεραμένα ζουμιά χείλη του, ο Great Unclean One κατέβασε αμάσητο το minion του.  

H μακροσκελής εισαγωγή, ήταν για να καταλάβετε όσοι βρεθήκατε Παρασκευή απόγευμα στο κατάστημα πως αυτό που έντεχνα παρουσιάσαμε ως "επισκευή βουλωμένου φρεατίου" κάθε άλλο παρά εργασία τέτοιας φύσεως ήταν. Αν σου ιντρίγκαρε την περιέργεια όμως - ή δεν ήσουν εκείνη τη μέρα στο ΔF - μπορείς να μάθεις πολλά περισσότερα για τον Nurgle και την παρέα του σ' αυτόν εδώ τον σύνδεσμο. Με προσοχή όμως καθώς είναι εξαιρετικά.. μεταδοτικός! 

 

   

 

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Γιώργος Γκρίνγουντ κέρδισε το Modern της Τρίτης, συνεχίζοντας το τρελό του σερί στην Dominaria league. H προδοσία όμως δεν θα αργήσει να έρθει. Ο άνθρωπος που φιλοξενεί επί μία+ εβδομάδα, ο Γιώργος Νάτσης θα του σπάσει το σερί την Παρασκευή. Παράλληλα όμως θα σπάσουν τα ρουθούνια μας χάρη σε ένα (#οχικαιτοσο) μικρό πρόβλημα στο φρεάτιο της αποχέτευσης.

Το εν λόγω FNM κερδίσει ο Κώστας Σπίγγος, παίζοντας το Challenger Deck Hazoret Aggro όπως βγαίνει από το κουτί, χωρίς καμία extra κάρτα μέσα! Αντρίκια θα πουν κάποιοι, ξεκολ.. θα πουν άλλοι, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει και το τέρας "Κουμπάρος" φαίνεται πως μπαίνει ξανά στα τουρνουά μας για να κάνει τη διαφορά - πάντα την έκανε άλλωστε. Ευτυχώς, λίγο πριν κλείσουμε είχε αποκατασταθεί και το πρόβλημα, οπότε δηλώσαμε έτοιμοι για το showdown της επόμενης μέρας.

 

Tο Σαββάτο έγινε το πρώτο Standard Showdown της Dominaria. Καθαρή ατμόσφαιρα, 16 συμμετοχές, τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Ρίχνοντας μια ματιά στα τελικά standings, αμέσως καταλαβαίνεις την ανίερη συνωμοσία! Ο Γιώργος Μεσημέρης, κήρηκας κι αρχιερέας του Nurgle κερδίζει! Ενώ όλο το πρωί απολυμαίναμε με χλωρίνες και άλλα καθαριστικά, το μικρόβιο τρύπωσε και τώρα θα ξεκινήσει η μόλυνση. Θα αντισταθείτε Ματζικάδες ή θα έχετε την τύχη των Κομπαρσιανών

Ακολουθεί φωτογραφικό άλμπουμ που οφείλεται στον Τζίνο. Πραγματικά όποιος θέλει να μου στέλνει φωτογραφίες για τα ριπόρτς θα το εκτιμούσα τα μάλα, μιας και δεν έχω πάντα την ευκαιρία να βγάλω όπως έκανα παλιότερα. Μπορούμε επίσης να ψηφίζουμε και την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας με τον νικητή να κερδίζει σφηνάκι από το Κουμπαροτσίπουρο!