Επιστροφή στα Events

Από σήμερα τα events του καταστήματος θα γίνονται κανονικά, με τους γνωστούς περιορισμούς που ισχύουν. Συγκεκριμένα για το κατάστημα μας, ο μέγιστος αριθμός ατόμων είναι 10 στο ισόγειο και 4 στον όροφο, ενώ υπάρχουν αρκετά τραπέζια ώστε να κάθετε ένα ζευγάρι μόνο στο καθένα. 

Για τα events του Magic, ξεκινάει και πάλι το γνωστό μας πρόγραμμα με sanctioned τουρνουα

  • Δευτέρα, Pioneer
  • Τρίτη, Modern
  • Πέμπτη, Standard
  • Παρασκευή, Standard ή Booster Draft
  • Σάββατο, Standard

Επιτέλους φτιάξαμε το ράφι του Magic για να μπορείτε να βρίσκετε πιο εύκολα τα προϊόντα. Βρίσκετε ακριβώς δίπλα στο ψυγείο, ρίξτου μια ματιά όταν έρθεις και πες μας τη γνώμη σου!

Όσον αφορά τα παιδιά που μαζεύονται για YuGiOh!

Πέμπτη 21/5 κλειστά

Την Πέμπτη 21 Μαΐου το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει κλειστό

Χρόνια πολλά στους Κωστήδες και στις Ελένες - σας ευχαριστούμε που η ονομαστική σας εορτή συνέπεσε με την ένωση των επτανήσων και μπορούμε να κοιμηθούμε μία ώρα παραπάνω το πρωί! 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά, μέχρι να επαναστατήσουν οι μηχανές και να διεκδικήσουν κανονικές συνθήκες εργασίες, άδειες και αργίες υποθέτω..

Ξανά μαζί σας την Παρασκευή και ελπίζω από Δευτέρα 25/5 να μαζευόμαστε για τουρνουά τηρώντας φυσικά αποστάσεις και μέτρα προστασίας.

Σχετική ανακοίνωση σύντομα!

Ενημέρωση για το Ikoria Prerelease

Επίσημα πλέον, αφού το ανακοίνωσε και η Wizards of the Coast, τα τουρνουά Magic the Gathering εντός του καταστήματος αναβάλλονται μέχρι την 1η Ιουνίου. Η ημερομηνία αυτή μπορεί να αλλάξει, αλλά μόνο σε μελλοντική, ανάλογα πως θα εξελιχθεί η πανδημία. 

Αυτό σημαίνει ότι το Prerelease της Ikoria αναβάλλεται οριστικά και τα Prerelease Packs θα πωλούνται στο κατάστημα. Για να χρυσώσουμε το χάπι, όσοι θα αγοράζουν το Pack από το φυσικό κατάστημα θα το παίρνουν στην τιμή των 20€ μαζί με ένα Booster Ikora: Lair of Behemoths δώρο.  

Τα τουρνουά FNM @ Home θα συνεχίζονται κανονικά για όλο τον Μάιο, χαρίζοντας σας ηλεκτρονικά καλούδια για την συλλογή σας στο Magic Arena

Ανοίγουμε Δευτέρα 11 Μαΐου

Επιτέλους έφτασε η μέρα! Την Δευτέρα 11 Μαΐου ανοίγουμε και πάλι και λειτουργούμε με το κανονικό μας ωράριο. Δυστυχώς προς το παρών ΔΕΝ θα κάνουμε κανένα event καθώς η παραμονή στον χώρο απαγορεύεται, κατάσταση που δεν προβλέπεται να αλλάξει μέχρι τον Ιούνιο.

Εμείς από την μεριά μας έχουμε κάνει απολύμανση και καθαριότητα στον χώρο και εννοείται πως θα συνεχίσουμε τις επόμενες μέρες. Είμαστε σίγουροι ότι κι εσείς θα προσέχετε τηρώντας τους κανόνες προσωπικής υγιεινής και τις αποστάσεις ασφαλείας όπως προβλέπονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Συγκεκριμένα για το κατάστημα μας:

  • Η χρήση μάσκας δεν είναι απαραίτητη εντός του καταστήματος, ούτε των γαντιών μιας χρήσης.
  • Στο ταμείο του καταστήματος υπάρχει POS για ανέπαφες συναλλαγές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.
  • Παρέχουμε αντισηπτικό διάλυμα και γάντια μιας χρήσης για όποιον ή όποια χρειαστεί.
  • Η παραμονή εντός του καταστήματος δεν επιτρέπεται για περισσότερη ώρα από την απαραίτητη για αγορές.
  • Ο μέγιστος αριθμός των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα μέσα στο κατάστημα είναι 8.

Καλώς να βρεθούμε ξανά!

Ενημέρωση για τον Covid-19

Φίλες και φίλοι

όπως γνωρίζετε, την Δευτέρα 4 Μαΐου θα ανοίξουν κάποια από τα καταστήματα που έχουν κλείσει λόγο την πανδημίας Covid-19. Σε αυτό το πρώτο κύμα καταστημάτων που ανοίγουν το δικό μας κατάστημα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται.

Η προβλεπόμενη ημερομηνία που θα ανοίξουμε είναι η επόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου.

lock

Μέχρι τότε αν υπάρξει κάποια νεότερη οδηγία θα σας ενημερώσουμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην σελίδα μας στο facebook για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει σχετικά με το κατάστημα μας.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι όλα μας τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο δεν σταμάτησε τις παραλαβές νέων προϊόντων σε όλη την διάρκεια που το φυσικό μας κατάστημα ήταν κλειστό.