Σημαντική Ανακοίνωση για τον Covid-19

Αγαπημένοι μας φίλοι! 

Όπως χωρίς αμφιβολία γνωρίζετε, το μεγάλο θέμα των ημερών μας είναι η έξαρση της πανδημίας του Covid-19. Οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους σε μία προσπάθεια να περιορίσουν την μετάδοση του ιού έχουν πάρει σειρά μέτρων που ξεκίνησαν από το κλείσιμο των σχολείων. Σήμερα, Παρασκευή και 13 ήρθε και η δική μας σειρά, ως χώρος συνάθροισης κοινού.

 

 

Στο πλαίσιο αυτών των μέτρων το κατάστημα μας θα συμμορφωθεί πλήρως με τα μέτρα του κράτους, όχι απλά ακυρώνοντας όλα μας τα events, αλλά κρατώντας και τις πόρτες μας κλειστές μέχρι τη λήξη της "καραντίνας" για να μην μπείτε στον πειρασμό να βγείτε από τα σπίτια σας εξ' αιτίας μας!

Αυτό το μέτρο αφορά μόνο το φυσικό μας κατάστημα. Το ηλεκτρονικό θα λειτουργεί κανονικά - όσο φυσικά λειτουργούν και οι ταχυδρομικές υπηρεσίες. Αν κάποιος φίλος από το community μας θέλει τόσο πολύ να πάρει ένα booster τις μέρες που θα είμαστε κλειστά ας μας στείλει ένα μήνυμα και θα τον εξυπηρετήσουμε εννοείται.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ειδοποιήσουμε έγκαιρα. Προς το παρών τηρείτε τους κανόνες υγιεινής, να αποφεύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις (αν είστε στο σαλόνι μείνετε στο σαλόνι) και στην τελική ας το παραδεχτούμε: υποχρεωτικός κατ' οίκον εγκλεισμός με internet - ο παράδεισος του nerd!

 

Το κοπεί το Πίτα 2020 edition

Σάββατο 8/2, στις 6:30 το απόγευμα θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του καταστήματος!

 

 

H πίτα είναι φτιαγμένη από τα χέρια του Σπυρίδωνα Πανδή, όσοι έχετε δοκιμάσει γνωρίζετε, οι υπόλοιποι δεν θα το μετανιώσετε! 

Κερνάμε μπύρες και αναψυκτικά, και στον τυχερό του φλουριού δωροεπιταγή 20€ 

 

Πέμπτη 12/12 - κλειστά

Tην Πέμπτη 12/12 το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό.

Ραντεβού την Παρασκευή, για το καθιερωμένο Friday Night Magic!

 

Χριστουγεννιάτικο ωράριο 2019 -2020

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανίων το κατάστημα μας θα λειτουργήσει με το κανονικό του ωράριο με εξαίρεση:


Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019 - 2η μέρα Χριστουγέννων: ΚΛΕΙΣΤΑ
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 - Θεοφάνεια: ΚΛΕΙΣΤΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σας γι ακόμη μία χρονιά!

Χρόνια πολλά και καλά με υγεία και χαρά!

 

Δευτέρα 30/9 - κλειστά

Tην Δευτέρα 30/9 το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό.

Ραντεβού την Τρίτη, για το πρώτο modern τουρνουά με Throne of Eldraine!