Δέκα χρόνια Digital Fantasy. Το κομβικό σημείο.

Αγαπημένοι Φίλοι και Φίλες

Τον Νοέμβριο το κατάστημα μας κλείνει 10 χρόνια λειτουργίας στο νησί. Ήταν το 2008 όταν ανοίξαμε το πρώτο Digital Fantasy στην Μιλτιάδου Μαργαρίτη και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας. Στο διάστημα αυτό κάναμε νέους φίλους, παίξαμε, μαλώσαμε, γελάσαμε, νευριάσαμε, ερωτευτήκαμε, συγγενέψαμε. Κάποιοι έμειναν λίγο, άλλοι περισσότερο. Κάποιοι ήρθαν νωρίς, άλλοι αργότερα.

Στα μέσα της διαδρομής ήρθαμε στο τωρινό κατάστημα που η πορεία του έμελλε να είναι πιο δραματική. Θες λίγο η οικονομική κατάσταση, οι διαφορετικές υποχρεώσεις, το περίεργο ωράριο και η ενασχόληση μας και με άλλο αντικείμενο μας έφεραν στον Οκτώβρη του 2018 μπροστά στην κορύφωση του μεγάλου διλήμματος: σταματάμε ή συνεχίζουμε;

Η απάντηση δεν είναι απλή. Έχει να κάνει με την αγάπη για το αντικείμενο μας, με την "υποχρέωση" που νιώθεις στην τοπική κοινότητα και φυσικά με τις ερινύες που δε σ' αφήνουν λεπτό. Κι ενώ στις αρχές του μήνα είχα δηλώσει ξεκάθαρα πως αυτός ο Οκτώβρης θα είναι ο τελευταίος μας, τώρα που βλέπω την κλεψύδρα να αδειάζει, αδειάζω κι εγώ μαζί της. 

Tο κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό, δεν πρέπει να μην έχει σπίτι το χόμπι στο νησί. Μέσα από αυτό το post καλώ όποιον και όποια ενδιαφέρεται να επενδύσει να μου έρθει σε επικοινωνία μαζί μου. Εγώ δεσμεύομαι πως θα το λειτουργώ μέχρι να αναλάβει άλλος, φροντίζοντας να μην λείπει τίποτα απολύτως.

Περιμένω σχόλια σου στα social media, το καταλαβαίνω πως το γεγονός ότι δεν πήρα μια σταθερή απόφαση μπορεί ακόμη και να σε ενοχλεί, αλλά μιλάμε για το όνειρο της ζωής μου και πραγματικά δεν θα ήθελα να ακούσω τι θόρυβο θα κάνει αν θα γκρεμιστεί.

 

Γρηγόρης Παπαδόπουλος

mail to: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
messenger: www.messenger.com/t/gripap