Χρώματα Citadel

Κατασκευαστές

Χρώματα Citadel

Με εξειδικευμένα χρώματα από basing μέχρι shading, και τεράστια ποικιλία, τα χρώματα της Citadel βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των gamers.

Χρώματα Citadel Υπάρχουν 173 προϊόντα.

Υποκατηγορίες

 • Citadel Base

  Tα χρώματα Citadel Base είναι υψηλής ποιότητας ακρυλικά, με ειδική σύνθεση για γρήγορο και εύκολο basecoating. Είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να αφήνουν ένα ομοίομορφο ματ φινίρισμα πάνω από μαύρα ή λευκά undercoats με μία μόνο στρώση.

 • Citadel Shade

  Τα Citadel Shades έχουν ειδική σύνθεση που τους επιτρέπει να κυλούν πάνω από τα άλλα χρώματα μέσα στις εσοχές από τις μινιατούρες σου, αποκαλύπτοντας έτσι και τις πιο κρυφές λεπτομέρειες.

 • Citadel Layers

  Τα χρώματα Citadel Layer είναι ακρυλικά υψηλής ποιότητας. Η σειρά περιέχει 70 κωδικούς, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα χρωμάτων. Είναι σχεδιασμένα για εφαρμογή επάνω στα χρώματα Citadel Base χωρίς ανάμειξη. Χρησιμοποιώντας πολλά στρώματα το αποτέλεσμα που θα καταφέρεις είναι ένα φυσικό τελείωμα στα μοντέλα σου, κάνοντας τα να δείχνουν φανταστικά στο πεδίο της μάχης.

 • Citadel Dry

  Tα χρωματάκια Citadel Dry έχουν πυκνότερη σύσταση από τα άλλα χρώματα της Citadel, γεγονός που τα καθιστά ιδανικά για drybrushing - μία βολική μέθοδος για να φωτίζονται οι λεπτομέριες ενός μοντέλου με εύκολο τρόπο.

 • Citadel Texture

  Τα χρώματα Citadel Texture είναι σχεδιασμένα ώστε να παρέχουν μία γρήγορη, αποτελεσματική λύση για να κάνετε λεπτομέρειες στις βάσεις σας. Περιέχουν ένα μείγμα από χοντρό και λεπτό χαλίκι, και δημιουργούν μία τραχιά κοκκώδη επιφάνεια, η οποία είναι ιδανική για να κάνετε περαιτέρω λεπτομέρειες. Προσφέρουν δυνατή και αποτελεσματική κάλυψη σε μαύρο και λευκό υπόστρωμα. Όλα τα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά, σχεδιασμένα για χρήση σε πλαστικές, μεταλλικές ή ρητινένιες μινιατούρες. 

 • Citadel Glaze

  Χρώματα που φωτίζουν τις μινιατούρες σου.

 • Citadel Technical

  Τα χρωματάκια αυτά είναι φτιαγμένα για ειδικές δουλειές και εφέ στις μινιατούρες σου.

 • Citadel Contrast

  Χρώματα που συνδυάζουν base και layer σε ένα! Βάψε γρήγορα και αποτελεσματικά τις μινιατούρες σου όπως ποτέ πριν.

 • Citadel Sprays

  Spray από την Citadel, για γρήγορο και εύκολο basecoating

ανά σελίδα
Προβάλλονται 1 - 12 από 173 αντικείμενα
Προβάλλονται 1 - 12 από 173 αντικείμενα