ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

πίσω στο 2014

Κατηγορίες

Πίσω στο 2014: JIN League top8 & Warhammer 40,000

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Πίσω στο 2014, τέτοια μέρα, είχαμε την επίσκεψη των Chaos Marines του Παύλου, αλλά και τον τελικό της Journey into Nyx League.

Το σχετικό άρθρο από εκείνη την μακρινή μέρα του παρελθόντος έχει χαθεί στη λήθη του διαδικτύου, έχουν όμως σωθεί οι φωτογραφίες με τις περιγραφές τους τις οποίες μπορείς να απολαύσεις στο σχετικό gallery.

Ο Κουμπάρος και οι τυρανίδες του ήταν πάντα έτοιμοι για μάχη όποτε και να ερχόσουν στο κατάστημα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ανυποψίαστοι πελάτες, απορροφημένοι στις σκέψεις τους για ενδεχόμενη αγορά ξαφνιάζονταν, ακούγοντας επιφωνήματα οργής ή χαράς από το τραπέζι του Warhammer.

O Παύλος είχε έρθει για επίσκεψη στο νησί και ήταν φυσικά προετοιμασμένος για μάχη. Ο συνδυασμός Chaos Space Marines και Daemons που έπαιξε γέμισε με όμορφα χρώματα το τραπέζι και ευχάριστες αναμνήσεις τα κεφάλια μας. 

Ήδη από το 2014 η λίγκα μας είχε top8 booster draft, αλλά με “σκληρό” single elimination. Στην ουσία και τώρα που είναι με brackets δεν έχει διαφορά, αλλά να ‘χαμε να λέγαμε. 

Ο νικητής τότε δεν έπαιρνε πλακέτες και δάφνες, αλλά ουσία: καμιά σοκολάτα, κάνα αναψυκτικό και να, όπως στην περίπτωση της Journey into Nyx League 2 κρουασάν. Αλλά τι κρουασάν: Μητσοβασίλη τα τουμπανιασμένα!

Ελπίζω να σας ξύπνησα ευχάριστες αναμνήσεις. Μέχρι την επόμενη φορά – και να ξέρετε: ο ιστορικός δεν κρίνει, απλά θυμάται!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0