Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

καλώς ήρθατε στο Δigital Fantasy

Στο κέντρο της νέας πόλης της Κέρκυρας, δημιουργήσαμε ένα μεγάλο φιλόξενο χώρο που έχει σκοπό να σας ψυχαγωγήσει και να γεμίσει ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Το Δigital Fantasy είναι το πάντρεμα δύο καταστημάτων.

Το κομμάτι “digital” ήταν το DVD Club Digital World που βρίσκονταν στην Αλεξάνδρου Παναγούλη στην Κέρκυρα, και το κομμάτι “fantasy” ήταν το κατάστημα Battlgrounds Fantasy στην Προξένου Κορομηλά της Θεσσαλονίκης.

Ένα βροχερό ανοιξιάτικο απόγευμα, οι Γιώργος Βέργης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πολεμήσουν μαζί στον αγώνα για επιβίωση. Και επειδή το σύμφωνο συμβίωσης δεν υπήρχε στο μακρινό 2007, περιορίστηκαν στην δημιουργία μίας ΟΕ.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει. Έχει μεσολαβήσει μία μετακόμιση, αλλά και η επέκταση των δραστηριοτήτων μας, η οποία είχε ως συνέπεια να σκεφτούμε πολύ σοβαρά το μέλλον του καταστήματος. Αλλά το χόμπι είναι κάτι που το αγαπάς και δεν το αφήνεις και το Δigital Fantasy είναι κάτι μεγαλύτερο πλέον από ένα απλό κατάστημα λιανικής κι ένας χώρος εκδηλώσεων.

Εδώ μέσα έχουν σφυρηλατιθεί δυνατοί δεσμοί φιλίας, έχουν γεννηθεί αγάπες και πάθη κι έχουμε πονέσει για ανθρώπους δικούς μας που χάσαμε στη διαδρομή των σχεδών 20 ετών έχουμε διανύσει. Έχουμε γελάσει, έχουμε νευριάσει, μεθύσει και κλάψει, έχουμε πονέσει, έχουμε ουρλιάξει και μέσα από αυτό το καλειδοσκόπειο συναισθημάτων έχουμε αλλάξει κι εμείς οι ίδιοι.

Αν και το δικό σου πάθος είναι τα παιχνίδια, έλα να γνωριστούμε. Θέλουμε πάντα να γνωρίζουμε νέο κόσμο και να μοιραζόμαστε εμπειρίες μαζί. Ακόμη όμως κι αν έχεις την περιέργια για το τι κάνουμε εδώ, μη διστάσεις να έρθεις. Θα μιλήσουμε, θα πιούμε μια μπύρα και θα σε ξεναγήσουμε στον μαγικό αυτό κόσμο, που μας έχει κερδίσει σχεδόν όλη μας τη ζωή.

Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές παραγγελίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας για οποιαδήποτε απορία. Θα χαρούμε να σε εξηπηρετήσουμε ώστε να αποκτήσεις όσο πιο εύκολα γίνεται ότι επιθυμείς – σχεδόν δηλαδή, δεν είμαστε Τζίνι!
 
 
 
 
 
 

 

Θα μας βρείτε πλέον στην Ερωτόκριτου Μωραΐτη 16 κοντά στο Παλιό Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (πλέον Αστυνομία).

 
 
 
 

Επικοινωνήστε μαζί μας
τηλ: 26610 35279
email: info@dfantasy.gr

 
 

 

 
 

 

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0