Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

καλώς ήρθατε στο Δigital Fantasy

Στο κέντρο της νέας πόλης της Κέρκυρας, δημιουργήσαμε ένα μεγάλο φιλόξενο χώρο που έχει σκοπό να σας ψυχαγωγήσει και να γεμίσει ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

Το Δigital Fantasy είναι το πάντρεμα δύο καταστημάτων.

Το κομμάτι “digital” ήταν το DVD Club Digital World που βρίσκονταν στην Αλεξάνδρου Παναγούλη στην Κέρκυρα, και το κομμάτι “fantasy” ήταν το κατάστημα Battlgrounds Fantasy στην Προξένου Κορομηλά της Θεσσαλονίκης.

Ένα βροχερό ανοιξιάτικο απόγευμα, οι Γιώργος Βέργης και Γρηγόρης Παπαδόπουλος αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να πολεμήσουν μαζί στον αγώνα για επιβίωση. Και επειδή το σύμφωνο συμβίωσης δεν υπήρχε στο μακρινό 2007, περιορίστηκαν στην δημιουργία μίας ΟΕ.

Η “ναυαρχίδα” των παιχνιδιών μας είναι το Magic the Gathering, ένα παιχνίδι με συλλεκτικές κάρτες. Το κατάστημα ανήκει στο Wizards Play Network, ένα δίκτυο καταστημάτων που ασχολούνται με το ανταγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού και οργανώνει τουρνουά κάθε εβδομάδα με έπαθλα για τους πρώτους και εκπλήξεις για όλους. Άλλο TCGs που ασχολούμαστε είναι το YuGiOh! με αρκετούς φανατικούς οπαδούς!

Σημαντικό χώρο στο κατάστημα έχουν κερδίσει τα παιχνίδια της Games Workshop. Υπάρχει ένα “ετοιμοπόλεμο” τραπέζι στο οποίο μπορείς να παίξεις Warhammer ή Warhammer 40k. Ακόμη κι αν δεν έχεις δικό σου στρατό, θα βρεθεί κάποιος πρόθυμος να σου δανείσει και να σε ξεναγήσει στο παιχνίδι!

Στον όροφο του καταστήματος υπάρχουν τραπέζια τοποθετημένα στρατηγικά μακριά από την φασαρία. Εκεί μπορείς να κάτσεις με την παρέα σου και να παίξεις παιχνίδια ρόλων, επιτραπέζια ή να φέρεις το laptop σου και να απολαύσεις το δωρεάν wifi μας.

Τέλος, μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ για τα αγαπημένα σου παιχνίδια, συλλεκτικά αντικείμενα από ταινίες και παιχνίδια, ρουχισμό, μπρελόκ, αφίσες, κόμιξ, βιβλία και πολλά άλλα τα οποία μπορείς να δεις και στο online κατάστημα μας.

Θα μας βρείτε πλέον στην Ερωτόκριτου Μωραΐτη 16 κοντά στο Παλιό Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας (πλέον Αστυνομία).

Επικοινωνήστε μαζί μας
τηλ: 26610 35279
email: info@dfantasy.gr