ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας

The Lost Caverns of Ixalan League

Από τις 17 του Νοέμβρη και μετά, ξεκινάει η The Lost Caverns of Ixalan League στο Digital Fantasy! Μπορείς να πάρεις μέρος δωρέαν, και αφού διαλέξεις μία από τις τέσσερις φατριές του κόσμου της Ixalan, να μαζεύεις πόντους γι’ αυτήν βοηθώντας την να κερδίσει τον ανταγωνισμό.

Στο τέλος της League οι συμμετέχοντες, εκτός από τη χαρά της συμμετοχής κερδίζουν επιπλέον promo packs, ενώ με τη συμμετοχή τους παίρνουν το αντίστοιχο deck box της φατριάς που εκπροσωπούν. 

Γενικές οδηγίες για τη League

Κατά πλειοψηφία, θα αποφασίσουμε μία ημέρα της εβδομάδας στην οποία θα γίνονται τα παιχνίδια για την League. 

Κάθε παίκτης, ανοίγει 3 The Lost Caverns of Ixalan Draft Boosters και επιλέγει ένα League deck box της φατριάς που επιλέγει να εκπροσωπήσει. Οι διαθέσιμες φατριές είναι:

  • Dinosaurs
  • Merfolk
  • Pirates
  • Vampires
The Lost Caverns of Ixalan League Deck Boxes

Με τις κάρτες από τα 3 Draft Boosters, οι παίκτες φτιάχνουν ένα 30-card deck. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς τη φατριά όταν φτιάχνεις το deck σου – μπορείς να φτιάξεις ότι σ’ αρέσει. Κάθε παιχνίδι είναι best-of-one και οι παίκτες παίζουν όσα παιχνίδια θέλουν σε κάθε League event.

Κάθε νέα εβδομάδα, οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν ένα επιπλέον The Lost Caverns of Ixalan Draft ή Set Booster, προσθέτοντας τις νέες κάρτες στο deck τους ή φτιάχνοντας ένα εντελώς διαφορετικό. Μετά από τρεις ήττες, οι παίκτες μπορούν επίσης να αγοράσουν ακόμη ένα Booster.

Η βαθμολογία της League ακολουθεί τους εξής κανόνες:

  • 1 βαθμός για τη συμμετοχή σε ένα εβδομαδιαίο League event.
  • 1 βαθμός για κάθε νίκη σε παιχνίδι, ακόμη και σε μέλος της ίδιας φατριάς. Ο περιορισμός είναι ότι μετράει μόνο το πρώτο παιχνίδι με κάθε μοναδικό παίκτη – δεν μπορείς δηλαδή να παίξεις 3 παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο και να σκοράρεις 3 πόντους αν τα κερδίσεις όλα.
  • Στο τέλος του League event κάθε παίκτης ψηφίζει τον αντίπαλο που έπαιξε μαζί του και του πρόσφερε την καλύτερη εμπειρία.  Δίνονται 2 βαθμοί στον πρώτο της κατάταξης και ένας στον δεύτερο.
  • Τέλος, θα δίνονται bonus βαθμοί σε φατριές με λιγότερους παίκτες, ώστε να υπάρχει μία σχετική ισορροπία στη League.

Στο τέλος κάθε event, θα ανακοινώνεται η ανανεωμένη βαθμολογία και η γραμματεία θα δέχεται ενστάσεις και παρατηρήσεις μέχρι την επόμενη αγωνιστική.

Οι βαθμοί που συγκεντρώνουν οι παίκτες είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τη φατριά τους. Στο τέλος της League, η φατριά με τους περισσότερους βαθμούς ανακηρύσσεται νικήτρια και όλα τις τα μέλη κερδίζουν ένα promo pack.

Επιπλόν promo packs θα δίνονται σε κάθε παίκτη κατά τη διάρκεια της league, για κάθε 10 παιχνίδια που θα παίζει, ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Ο περιορισμός εδώ είναι ότι τα παιχνίδια που μετράνε θα πρέπει να είναι με διαφορετικό αντίπαλο σε κάθε League event. 

Τι θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά; Μήπως να μην το περιορίσουμε σε μία μέρα, αλλά να γίνονται τα παιχνίδια όποτε μπορεί ο καθένας, αρκεί να είναι μοναδικά κάθε εβδομάδα; Μήπως αντί για best-of-one να είναι best-of-three; Μήπως να δίνονται διαφορετικά οι βαθμοί;

Περιμένουμε και τις δικές ιδέες – προτάσεις για τη League, ώστε να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και προσιτή για όλους!

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0