ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ΑΝΑΦΟΡΕΣ

Αρχική ανάλυση από τον junior Inquisitor Petran the First

Reported by: Γώγος 

Η κατάσταση στον πλανήτη Feakia N-65/12 μετά την εισβολή του chaos και την αφύπνηση των necrons που βρίσκονταν στα βάθη του πλανήτη σε νάρκη. Το παρών κείμενο αποτελεί ένα μικρό summary. Θα υπάρξει αναλυτικό report μέσα στις επόμενες μέρες από τον junior Inquisitor Petran the First σχετικά με την έκβαση των μαχών.

Όπως φαίνεται ο πλανήτης Feakia έκρυβε πολύ περισσότερα μυστικά από όσα φαίνοταν. Η επιδρομή των χαοτικών απλά τα ξέβρασε στην επιφάνεια με αποτέλεσμα η άμυνα του Imperium να γίνει πιο δύσκολη και σύνθετη. Η εισβολή ανάγκασε τις genestealer cults να ξεκινήσουν τις επιδρομές αν και φάνηκε πως δεν ήταν καλά προετοιμασμένες και σε μεγάλο βαθμό απέτυχαν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα μετά τους Χαοτικούς αποτελούν οι necrons που “ξύπνησαν” και διεκδικούν τον πλανήτη που τον θεωρούν δικό τους. Το Imperium άργησε να αντιδράσει αλλά εν τέλει με τις κατάλληλες ενισχύσεις κατάφερε να επαναφέρει σε σημαντικό βαθμό τον έλεγχο τους στις σημαντικές περιοχές του πλανήτη.

Οι χαοτικοί ξεκίνησαν πολύ δυναμικά αλλά οι ενισχύσεις των loyalists ήταν έγκαιρες με αποτέλεσμα να γυρίσουν το ρου της μάχης. Αυτή τη στιγμή το Imperium έχει υπό τον έλεγχο του, τις 3 από τις 4 μεγάλες πόλεις του πλανήτη Feakia. Το Chaos ελέγχει την τέταρτη μεγάλη πόλη (Lefkia) αλλά πιέζεται απο τους necrons.

Αυτή τη στιγμή η επιρροή της δύναμης στον πλανήτη είναι ως εξής.

Imperium — 40,1%
Chaos — 32,6%
Xenos — 27,3%

Πιο συγκεκριμένα για Imperium έχουμε

Imperial Guard — 9,1%
Space wolves — 8,1%
Black Templars — 7,6%
Ultramarines — 7,3%
Custodes — 6,8%
Imperial Knights — 1,2%

Για Chaos

Death Gurd — 14,8%
Chaos Daemons — 9,4%
Thousand Sons — 7%
Iron Warriors — 1,4%

Xenos

Necrons — 14,1%
Genestealer Cults — 6,1%
Dark Eldar — 5,6%
Tyranids — 1,5%

No photo description available.

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0