Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

Νάτος κι ο Νικολάκης, κάρτα που έντεχνα έκλεψε ο Γιάννης² απ' τον Σιώρο!

Κατηγορίες

Theros / Ikoria League Team Play: Αξιολόγηση παικτών ανά κατηγορία

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Ακολουθούν στατιστικά και ανάλυση της λίγκας που μόλις τελείωσε. Μετά από καραντίνες, ίντριγκες και BM είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τους καλύτερους και τους χειρότερους. Οι συγκρίσεις έγιναν με βάση τον πίνακα στο λινκ εδώ.

Είχαμε την μεγάλη τύχη, ώστε τα Καούνης Labs να μας παρέχουν το φοβερό μηχάνημα τους Beertron 6.3. Του παρείχαμε 3 κατηγορίες data. Μία συνολικών βαθμών, μία σχέση απόδοσης και αριθμού παιχνιδιών και τέλος άλλη μία που αφορά τη γνώμη 4 “ειδημόνων”. Οι αλάνθαστοι αλγόριθμοι του επεξεργάστηκαν τα στοιχεία σε εξωπραγματικές ταχύτητες και πλέον μπορούν να μας δώσουν με ακρίβεια NASA τους καλύτερους και χειρότερους σε κάθε κατηγορία στη λίγκα.

Κατηγορία 6 – Φαντάσματα

Παρουσιάζουμε την 6η κατηγορία, του 3ου αναπληρωματικού, γνωστή και ως τα Φαντάσματα. 4 διαγωνιζόμενοι, ο πρώτος με ολική αποδοχή, ο τελευταίος κερδίζει επάξια τον τίτλο του “Ελ Παλτόν” της κατηγορίας μιας και πάτωσε σε όλα.

1. Φαναριώτης Σπύρος (Φελοί)
15
2. Γεωργ/λος Λ. (Πρασινοφρουροί)
8
3. Γιοννανίδης Σπ. (Βαρεμένοι)
8
4. Κοσκινάς Νίκος (Παράγκα)
3

Ο Φαναριώτης κέρδισε την αποδοχή όλων και έπαιξε καλή μπάλα όταν χρειάστηκε και έδωσε κάποια γκολ στην ομάδα του, κάτι που δεν κατάφερε κανείς άλλος παίκτης σε αυτή την κατηγορία. Λάμπρος και Γιοννανίδης αποτέλεσαν απλούς ρολίστες με κάποιες καλές εμφανίσεις αλλά κυρίως έμπαιναν στο 90 για να καθυστερήσουν το παιχνίδι.

Τέλος ο τίτλος του Ελ Παλτόν πάει επάξια στον Κοσκινά Νίκο, που δεν εμφανίστηκε ούτε στην προπόνηση και αρκετοί δε ξέρουν ούτε το πρόσωπο του. Φυσικά και η ευθύνη πάει στην επιλογή που έκανε ο αρχηγός της ομάδας Τζίνο ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της λίγκας διαμαρτύροταν πως δεν τους σφύριζαν ευνοϊκά.

Κατηγορία 5 – ΒΜ (Bad Mannerάδες)

Συνεχίζουμε με την 5η κατηγορία (2ος αναπληρωματικός) γνωστή και ως κατηγορία BM (bad manners). Ένα και ένα τα παλικάρια σε αυτή την κατηγορία που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να σπάσουν το ηθικό των αντιπάλων τους. Master πανηγυρικά αναδείχθηκε ο Petran the One. Όπως και ο Φαναριώτης ήταν πρώτος σε κάθε ψηφοφορία και χτύπησε το απόλυτο με 15 βαθμούς. Κάθε φορά άκουγες από το τραπέζι του, “Τζίνο έλα να δεις” όταν ήταν έτοιμος να σκάσει 16+ ζημιά στον έντρομο αντίπαλο του. Βέβαια αν σκεφτείς πως άνηκε στην Παράγκα, δε σου κάνει εντύπωση τέτοια συμπεριφορά. 

Από την άλλη ο αγαπητός Πανδόσπυρος και τα υπέροχα γλυκά του, δύσκολα θα κέρδιζε αυτό τον τίτλο. Ακόμα και όταν γινόταν κακός οι υπόλοιποι λέγαμε “άχου το μωρέ, τι θα μας φτιάξεις αύριο?”. Δίκαια λοιπόν κερδίζει τον τίτλο του Ελ Παλτόν της 5ης κατηγορίας.

1. Χυτήρης Πέτρος (Παράγκα)
15
2. Κίτσος Γιώργος (Βαρεμένοι)
8,50
3. Γουργός Στ. (Πρασινοφρουροί)
5
4. Πανδής Σπύρος (Φελοί)
3,50

Για τον Κίτσο θα λέγαμε πως είναι καλός και σκληρός παίχτης αλλά ήταν απλά κάτω από την τεράστια σκιά του Πετράν και απείχε μακράν από τα σπιρτόζικα και γεμάτα φαντασία που εξαπέλυε κατά κόρον ο πρωταθλητής της κατηγορίας. Ο Γουργός τίμιος μεν φάντασμα δε, πρέπει να είναι ευχαριστημένος με τη θέση που βρέθηκε με βάση τις παρουσίες του.

Κατηγορία 4 – 1ος Αναπληρωματικός

Πάμε και στην κατηγορία του 1ου αναπληρωματικού, του ανθρώπου που όταν χρειασθεί θα τρέξει να καλύψει το κενό που παρουσιάστηκε στην ομάδα, θα βουλώσει τις τρύπες, θα κλείσει τα κενά, θα φέρει τις μπύρες. Μια θέση που κατέκτησε με άνεση ο Κόλλιας ο Κατακτητής, ο οποίος αν δεν τον καλούσε η μαμά πατρίδα λογικά θα χτυπύσε και τοπ 8. Ο 2ος καλύτερος παίχτης των Βαρεμένων (κάνουμε τη χάρη στο Κουμπάρο) ήταν αυτός που με τη διαρκή συγκομιδή βαθμών κρατούσε τη 2η θέση για τους Βαρεμένους μέχρι να φύγει και να καταρρεύσουν όλα.

Από την άλλη πλευρά, ο Χρηστάρας των Φελών αποτέλεσε άλλον ένα φαινόμενο φαντάσματος όπως και ο Κοσκινάς Ν. μιας και δεν εμφανίστηκε ούτε σε ένα τουρνουά. Κερδίζει με άνεση την κατηγορία του Ελ Παλτόν του 1ου αναπληρωματικού, ένα παλτό που δε μπήκε καν στο κόπο να φορέσει αλλά έμεινε ξάπλα στον καναπέ.

1. Κόλλιας Παν. (Βαρεμένοι)
11,50
2. Παπαδόπουλος Γλ. (Παράγκα)
8,50
3. Γιαννακόπουλος Σπ. (Πρασ/ροί)
7
4. Γραμμένος Χρηστάρας (Φελοί)
3

Γληγόρης και Γιαννακόπουλος θα λέγαμε πως ήταν οκ για αυτή τη θέση. Ο Γληγόρης, σίγουρα σε διασκέδαζε με την επιλογή των ντεκ, ο Γιαννακόπουλος από την άλλη ως γιατρός σου έκανε και μια διάγνωση όπως παίζατε μαζί, δε μπορεί κάποιος να έχει ιδιαίτερο παράπονο. Δυστυχώς πλέον, ο γιατρός βρίσκεται Γιάννενα οπότε θα είναι και πιο αραιές οι εμφανίσεις του στο Digital Fantasy.

Κατηγορία 3 – Το Μέλος

Ας πάμε στους βασικούς παίχτες πλέον της λίγκας! Τους βασικούς κορμούς, τους ανθρώπους που αποτέλεσαν τους τοίχους του οικοδομήματος της ομάδας τους, ή μήπως όχι? Πάμε στην κατηγορία του μέλους ή 3ου παίχτη της ομάδας. Πρώτος, με διαφορά και με περίσσεια χάρη νίκησε ο τρομερός Γιώργος Γκρίνγουντ. Με ποσοστό που θα το ζήλευαν και πρωταθλητές, ο Γιώργης έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό. Ήταν σα να βλέπεις το χάρισμα και την ευστροφία να ενσαρκώνονται στο πρόσωπο του ταλαντούχου (?) κάμεραμαν. 

Από τη άλλη, η ντροπή των Πρασινοφρουρών (και όχι ο μόνος), ο Κώστας Σιώρος μας την έκανε από νωρίς. Εγκατέλειψε το καράβι με την ευλυγισία μαϊμούς και άφησε τον δύσμοιρο καπετάνιο Προβελέγγιο να παλεύει να κουμαντάρει ένα καράβι που όλο και βυθίζονταν. Ο Κώστας Σιώρος, κυρίες και κύριοι, μόνο αρνητικό στίγμα άφησε…

1. Γκρίνγουντ Γιώργης (Φελοί)
15
2. Αυλωνίτης Νίκος (Βαρεμένοι)
8,50
3. Κακαές Βάιος (Παράγκα)
6,50
4. Σιώρος Κώστας (Πρασινοφρουροί)
3

Ο Avloknight πότε έδειχνε ότι θέλει, πότε δε θέλει, πόσταρε και κάτι τραγούδια καταθλιπτικά στο FB, κάπου εκεί καταλάβαμε, πως ενώ έχει ταλέντο δε ξέρει τι θέλει. Τέλος, η προσωπική επιλογή του αρχηγού της Παράγκας (Τζίνο), ο Βάιος Κακαές αποδείχτηκε λακές μεγάλος. Όσο η ομάδα έδειχνε πως μπορεί να κάνει κάτι, προσπάθησε. Αλλά με το που είδε τους Φελούς να χάνονται στον ορίζοντα και την μέτρια ομάδα του (εκτός από τον πολύ καλό Πετράν the One) να μένει πίσω στο κυνήγι της 1ης θέσης, πήγε και κρύφτηκε πίσω από κάτι κάδους σκουπιδιών, όπως ο Τάκης ο Τσουκαλάς, και δε ξαναβγήκε ποτέ.

Κατηγορία 2 – Τσουτσέκιον

Και επιτέλους πάμε στην 2η κατηγορία του υπαρχηγού ή και κατηγορία Τσουτσέκιον. Είχαμε υπαρχηγούς πιστούς και ακλόνητους, υπαρχηγούς που ήθελαν να γίνουν χαλίφης στη θέση του χαλίφη και υπαρχηγούς ντίβες που απαξίωσαν τελείως την ομάδα τους.

Πρώτος και φυσικά καλύτερος, ο μοναδικός, ο πανέμορφος, ο χαρισματικός, ο γλυκύτατος, ο στρατηγικός, ο οραματιστής, ο αλτρουιστής, ο λόγιος, ο φιλάνθρωπος, ο αντιπρόσωπος…εγώ! Μπορεί ο Πανδόσπυρος (μπουυυυ) να ξεπουλήθηκε από την ομάδα του Κουμπάρου και να μη με ψήφισε, παρόλα αυτά η τελειότητα μου άγγιξε την ύπερτελειότητα και ο Ζούκας έχει να μιλάει μόνο με εγκάρδιο θαυμασμό για τον υπαρχηγό του.

Από την άλλη έχουμε τον άρχοντα του τουπέ και της ψευτοκουλτούρας. Ο φίλτατος Πέτρος σαν μια άλλη Μόνα Λίζα, ξίνισε και σνόμπαρε λίγκα και τον αρχηγό του Κουμπάρο (έχει και ένα δίκιο) και δικαιωματικά παίρνει το τίτλο “ΠαλτοΝτίβα”.

1. Μεσημέρης Γώγος (Φελοί)
11
2. Μωραΐτης Γ. (Πρασ/ροί)
10
3. Βλάχος Άλεξ (Παράγκα)
9
4. Κωνσταντάς Π. (Βαρεμένοι)
3

Ο Μωραΐτης όταν έπαιζε Γκρουλ, ήταν στο στοιχείο του και ήταν απολαυστικός. Επίσης, απολαυστικός ήταν όταν τσακωνόταν με τον αρχηγό του το Θάνο (όχι το κολοκυθάκι). Ο Βλάχος, είναι καλός παίχτης. Δυστυχώς αυτή τη σαιζόν χαντακώθηκε απο την ομάδα του… Κακή αρχηγία, δεν τον στήριζαν τα μέλη, τον έμαθαν να κάνει μόνο BM στον Ζούκα. Ίσως, στην επόμενη σαιζόν, αν βρεθεί σε μια καλή ομάδα να λάμψει το άστρο του και να βγει από το υπόγειο.

Σακ τη γάτα, φτιάχνω ένα φουντ. Σακ το φουντ, φέρνω τη γάτα, παίρνω ένα λάιφ, χάνεις ένα λάιφ. Σακ τη γάτα, φτιάχνω ένα φουντ. Σακ το φουντ, φέρνω τη γάτα, παίρνω ένα λάιφ, χάνεις ένα λάιφ. Σακ τη γάτα, φτιάχνω ένα φουντ. Σακ το φουντ, φέρνω τη γάτα, παίρνω ένα λάιφ, χάνεις ένα λάιφ. Σακ τη γάτα, φτιάχνω ένα φουντ. Σακ το φουντ, φέρνω τη γάτα, παίρνω ένα λάιφ, χάνεις ένα λάιφ...
Γώγος
Cat Lover
Κατηγορία 1 – Οι Αρχηγοί

Και για να τελειώσουμε με τη προηγούμενη λίγκα μιας και η νέα ξεκίνησε, πάμε και στη πρώτη κατηγορία των αρχηγών που σας χρωστάω. Το τρένο και το πατίνι λοιπόν. Η αμαξοστοιχία Ζούκας ήταν ασταμάτητη με το απαίσιο και σιχαμένο κοντρόλ που έπαιζε. Δεν έχανε τουρνουά και παιχνίδια, είχε μεγάλο ποσοστό νικών και ήταν ο βασικός λόγος που οι Φελοί κατέκτησαν τη 1η θέση. Πολυεργαλείο που κανείς όμως δε ψήνεται να έχει κοντά του γιατί του προκαλεί αηδία. 

Μιας και λέμε αηδία, ας πάμε και στο πάτο του βαρελιού, όπου θα βρούμε ένα Κουμπάρο να σε κοιτά απορημένος. Οι Βαρεμένοι, ομάδα ήταν μόνο στο όνομα, χαλαρά βάρεσαν διάλυση, ο Κουμπάρος πάθαινε απανωτά εγκεφαλικά και οι φούρνοι του στο τέλος ούτε ψωμί δεν έψηναν. Άντε να δούμε αυτή τη σαιζόν μπας και καταφέρει τίποτα, γιατί απλά χαλάω το σάλιο μου.

1. Ζούκας Νικόλας (Φελοί)
16
2. Τέμενος Τζίνος (Παράγκα)
11
3. Προβελέγγιος Θ. (Πρασινοφρουροί)
7
4. Σπίγγος Κώστας (Βαρεμένοι)
6

Ο Τζίνο πλήρωσε τις κακές επιλογές του καθώς 2 συμπαίκτες του (Βλάχος, Πετράν) τον πρόδωσαν στο τέλος, με αποτέλεσμα να βρεθεί τσιράκι του Ζούκα στη τωρινή λίγκα. Η προηγούμενη σαιζόν ήταν κακή, αλλά αυτή εδώ προμηνύεται χειρότερη. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι απλά να περιμένει την επόμενη. Εκεί ίσως βρεθεί στο κατάλληλο περιβάλλον και αποδείξει την αξία του. 

Ο Θάνος ήταν σε μια ομάδα που θα την έλεγες ψιλοφάντασμα (με λίγες εξαιρέσεις). Πάλεψε, αλλά δεν έδειξε πολλά. Περιμένουμε σε αυτή τη σαιζόν που όπως φαίνεται έχτισε κάτι πιο αξιόλογο και υποσχόμενο.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *