ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

ig vs de

Κατηγορίες

IG vs DE, Battle Gallery 211125

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Τσίπης και Πανδόσπυρος, συγκρούστηκαν για το Crusade στα 70 Power Level και όπως θα περίμενες η μάχη ήταν ένα έπος. Ακολουθεί το Battle Report όπως το πόσταρε ο Τσίπης στο γκρουπ μας.

Tsipis

Τσίπης
Faction: Imperium

 

Imperial Guard vs Dark Eldar απόψε, επιτέλους στους 70 PL και σε μεγάλο τραπέζι.
Ο Πανδόσπυρος έριχνε d3 κάθε φορά που είχε 4+ roll. Ηταν εντυπωσιακό πόσο αδύνατο του ήταν αν φέρει 4 και πάνω στο ζάρι.
Οι κοριτσάρες βγήκαν νικήτριες και τσίμπησαν αρκετά XP αν και το battle hardedned πλεον Leman Russ Demolisher έπαθε μόνιμη ζημιά στα οπλικά συστήματα. Το τεχνικό σώμα των guard όμως δαπάνησε 2 RP για να επιδιορθώσει το αρμα της cmd. Chardonnay και το MVP της μάχης, την Chimera “Super” που είχε ζημιά στον κινητήρα απο την συμπλοκή με τους necrons.
Με την ευκαιρία της επιδιόρθωσης, το Leman Russ Demolisher πήρε και δώρο ενα weapon enhancement στο demolisher cannon δίνοντας του -1 AP.
Τα agendas των guard ήταν Priority Target, First Strike και Sentinel. Οι Dark Eldar είχαν Take Credit, Priority Target και ενα άλλο που δεν θυμάμαι/ ξέρω.

Και οι δικές σου μάχες πρέπει να μπουν στο site μας! Απλά βάζε περιγραφές στις φωτογραφίες σου και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Σας περιμένουμε για περισσότερα στο group μας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0