ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

211003100

Κατηγορίες

Incursion 05 – Κυριακή 3 Οκτωβρίου

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ξεκίνησαν τα σχολεία και όπως είναι λογικό, οι Κυριακές δεν είναι όπως πριν. Το 5ο Incursion event είχε μόλις έξι συμμετοχές, αλλά είχε άλλη χάρη! Στο ένα τραπέζι, ο Ανδρέας έπαιξε ένα tutorial παιχνίδι με τον Γιώργο τον Βάλοραντ.

Στο άλλο τραπέζι είχαμε συμμαχίες και λυκοφιλίες. Ο Γώγος συμμάχησε με τον Γληγόρη, κατεβάζοντας  από 1000 πόντους Plague Marines και Thousans Sons αντίστοιχα. Παράλληλα, είχαμε την συμφωνία των Λευτέρη και Κουμπάρο που έφεραν τους δικούς τους 1000 πόντους Grey Knights και Dark Angels στη μάχη. 

Οι προθέσεις για προδοσία των Imperial φάνηκαν πριν ακόμη ξεκινήσει το παιχνίδι, που ενώ ο Λευτέρης σημείωνε με αυτοπεποίθηση +10 πόντους από το painted bonus, ο Κουμπάρος έφερε ένα άβαφο μοντέλο στερώντας από την ομάδα του το πλεονέκτημα. 

Αλλά ο “πιστός” υπερασπιστής του Imperium δεν έμεινε εκεί. Έκανε ότι δεν άκουσε πως τα Secondary Objectives θα τα πάρουμε από το Rulebook μόνο, παίρνοντας κρυφά ένα δικό του. Πισώπλατη μαχαιριά, τόσο σε συμπαίκτη, όσο και στους αντιπάλους.

Φυσικά η μάχη συνεχίστηκε στο Facebook, όπου ο Λευτέρης έφερε “αδιάσειστα” αποδεικτικά στοιχεία για το τελικό σκορ του αγώνα και ο Κουμπάρος του απάντησε ότι κατάφερε να κλέψει την ομάδα του τελικά. Αλλά, αυτοί είστε κύριοι του Imperium.

Το τελικό σχόλιο του Γώγου είναι λιτό και περιεκτικό, συνοψίζοντας όλα τα επιχειρήματα της ομάδας των Chaos σε 3 λέξεις:

incursion 05

Σε περιμένουμε στο επόμενο ραντεβού μας, την πρώτη Κυριακή του Νοέμβρη – ή νωρίτερα!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0