ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

toyched by death

Κατηγορίες

Junk Corner: Touched by Death

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Αυτό το Junk Corner θα ανοίξει διαφορετικά από τα υπόλοιπα, για να σε βάλει άμεσα στο κλίμα. Ξεκινάμε:

Και συνεχίζουμε:

Τώρα που μπήκες στο κλίμα, πάμε να δούμε την λίστα μας.

Touched by Death

Format: Standard (Strixhaven)

Lands (23)
4 [c]Fabled Passage[/c]
4 [c]Necroblossom Snarl[/c]
4 [c]Darkbore Pathway[/c]
5 [c]Swamp[/c]
6 [c]Forest[/c]

Sorceries (8)
3 [c]Duress[/c]
3 [c]Devouring Tendrils[/c]
2 [c]Call of the Death-Dweller[/c]

Instants (3)
3 [c]Mortality Spear[/c]

Creatures (26)
2 [c]Chevill, Bane of Monsterst[/c]
1 [c]Toski, Bearer of Secrets[/c]
2 [c]Tajuru Blightblade[/c]
4 [c]Nighthawk Scavenger[/c]
4 [c]Hooded Blightfang[/c]
4 [c]Foulmire Knight[/c]
4 [c]Fynn, the Fangbearer[/c]
3 [c]Questing Beast[/c]
2 [c]Murderous Rider[/c]

Sideboard (15)
2 [c]Binding the Old Gods[/c]
2 [c]Agonizing Remorse[/c]
1 [c]Duress[/c]
2 [c]Ram Through[/c]
1 [c]Questing Beast[/c]
2 [c]Polukranos, Unchained[/c]
3 [c]Oakhame Adversary[/c]
2 [c]Scavenging Ooze[/c]

Ένα aggro deck όπως κατάλαβες, που εστιάζει στα creatures με deathtouch, ώστε να εκμεταλευτεί το ability του [c]Fynn, the Fangbearer[/c], τελειώνοντας το παιχνίδι με 5 combat damage στον αντίπαλο. Ιδανικά ανοίγεις με one drop deathtouch, ακολουθάει ο Fynn και τέταρτο γύρο με backup [c]Duress[/c] και removals κερδίζεις το παιχνίδι. 

toyched by death

Για removals έχουμε το εξαιρετικό [c]Mortality Spear[/c] το οποίο στην ουσία είναι ένα [c]Binding the Old Gods[/c] σε instant speed, που μπορούμε να παίξουμε φθηνότερα χάρη στο ability του [c]Hooded Blightfang[/c] ή των lifelink creatures. Είναι επίσης και ο λόγος που προτιμώ το [c]Devouring Tendrils[/c] main deck, παρόλο που το [c]Ram Through[/c] είναι καλύτερη κάρτα.

Όπως όλα τα aggro decks, κι αυτό θέλει υπομονή και πολλά πολλά παιχνίδια για να καταφέρεις να το παίξεις ιδανικά. Ένα από τα πολύ σημαντικά του πλεονεκτήματα είναι ότι τα poison counters που παίρνει ο αντίπαλος δεν φεύγουν με κανένα τρόπο, έτσι όσο life και να παίρνει αν κάποια στιγμή κατεβάσεις τον Fynn αυξάνεις πολύ τις πιθανότητες σου για νίκη.

Επίσης, τα περισσότερα creatures που παίζει έχουν αρκετά μεγάλο toughness, και λόγω του deathtouch ability είναι removals από μόνα τους. Ο Toski είναι μέσα περισσότερο για flavor, αν και για να πω την αλήθεια έχει γυρίσει παιχνίδια κυρίως απέναντι σε midrange decks χωρίς πολλά creatures.

Φυσικά αν ο αντίπαλος δεν πανικοβληθεί κι εστιάσει στον Fynn χωρίς να ξοδεύει τα removals του δεξιά κι αριστερά θα μας ζορίσει αρκετά. Ιδίως αν παίζει κάποιο control, μπορεί εύκολα να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά υπάρχει πάντα το πλάνο του τέταρτου γύρου.

Σε γενικές γραμμές είναι ένα deck που δεν θα σε ζαλίσει ιδιαίτερα, ιδανικό για την τουαλέτα τώρα που το MtG Arena παίζεται και στο κινητό. Τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι σύντομα και θα προλάβεις να κάνεις τα quest σου χωρίς να σηκωθείς μουδιασμένος από τη λεκάνη! 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0