ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

mtg standard rotation

Κατηγορίες

MtG Standard Rotation 2021

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Όπως κάθε Σεπτέμβρη, έτσι και φέτος το νεότερο Expansion του Magic the Gathering κινεί τον μηχανισμό που λέγεται “Rotation” και σκοπός του είναι να ανανεώσει το ενδιαφέρον ως προς το πιο δημοφιλές format του παιχνδιού, το Standard.

Έτσι, τα παρακάτω Expansions θα παίζουν νόμιμα στο Standard μέχρι και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβριού, οπότε και θα περάσουν στα Eternal formats:

To νεότερο expansion Innistrad: Midnight Hunt θα παίζει από αυτή την Παρασκευή επίσης, που θα είναι και η μοναδική μέρα που θα παίξει μαζί με τα τέσσερα σετ που αποχωρούν. Μη χάσεις την ευκαιρία που σου δίνει το FNM, αν και συνήθως τη Release Day προτιμούμε το Booster Draft.

Φεύγοντας η Throne of Eldraine παίρνει μαζί της και τις 6 Banned κάρτες της και μαζί με τον [c]Uro, Titan of Nature’s Wrath[/c] από την Theros Beyond Death αποχαιρετάμε μία σεζόν με 7 Banned κάρτες στο Standard. Πλέον η μοναδική κάρτα που δεν παίζει στο format είναι ο [c]Omnath, Locus of Creation[/c].

Κλείνοντας, από το FNM 24/9 ξεκινάει και πάλι η MtG League του Δigital Fantasy. Μακάρι αυτή τη χρονιά να μην κλείσουμε όπως και πέρσι και να καταφέρουμε να την ολοκληρώσουμε. 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0