ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

26

Κατηγορίες

Oaths and Bugs, Battle Gallery 230620

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Έχουμε μπει για τα καλά στην 10η έκδοση, πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα. Ενδεικτικό της άψογης προετοιμασίας αλλά και ανυπομονησίας μας το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας, όπου στις 4:30 ανακοινώθηκαν οι νέοι πόντοι των μοντέλων και στις 5 παρά είχαμε έτοιμες διχίλαρες λίστες. Περισσότερα γι’ αυτό στο Vlog50.

Δεν θα ασχοληθούμε όμως με αυτό σήμερα. Σας παρουσιάζουμε το πρώτο Battle Gallery στο οποίο φιλοξενούμε παιχνίδι με περιγραφές του γιατρού (3-0). Γνωστός Ultramarinakias, αντιμετωπίζει τις πεινασμένες κατσαρίδες του Κουμπάρου, σε παιχνίδι 1000 πόντων. 

Giannakopoulos Doc 3-0

Reported by: Γιατρός (3-0)

Πρώτο μου παιχνίδι για 10η! Μερικές παρατηρήσεις:
1. Το oath μου φαίνεται πολύ δυνατό. Πρακτικά ένιωθα ότι διάλεγα ένα unit ανα γύρο και το σκότωνα.
2. Ένιωσα κάπως το less Killy ειδικά με armor of contempt + smoke/go to ground. Units μου με ίδιο στατ πάνω κάτω με 9η άντεχαν παραπάνω
3. Τανκ και monsters επιβεβαιώνεται ότι αντέχουν παραπάνω. Το τανκ κατάφερε και έμεινε ως το τέλος
4. Τα λίγα cp κάνουν το παιχνίδι κάπως πιο στρατηγικό και πιο εύκολο στο μυαλό το να μην έχεις 1717361 stratagem να θυμάσαι.
5. Τα ζουζουνια μου φάνηκαν κάπως underpowered σε σχέση με τους μαρινς.
6. Δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το να κολλάει ο ρυθμός του παιχνιδιού αν και δεν έχω δει πως παίζουν οι αναφερόμενοι καρκινικοί στρατοί (βλέπε eldar) ακόμα. Συνολικά νμζω είναι αρκετά καλύτερα από 9η και περιμένουμε και τις ειδικές αποστολές. Οψομεθα.

Και οι δικές σου μάχες πρέπει να μπουν στο site μας! Απλά βάζε περιγραφές στις φωτογραφίες σου και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Σας περιμένουμε για περισσότερα στο group μας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0