ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Τα τουρνουά μας ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με Standard.

Κατηγορίες

Store Action 2020, Week 36

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 36: Ξεκίνησαν τα Previews της νέας Zendikar και έχουμε εστιάσει λίγο εκεί όπως είναι λογικό. Ας δούμε όμως τι έγινε την εβδομάδα μας.

Αυτή η εβδομάδα ξεκίνησε Δευτέρα. Όχι όμως με Pioneer, δεν έχει κάτσει καλά αυτά το format και να φανταστείς ότι κάποια στιγμή το είχαμε βάλει δύο φορές στο πρόγραμμα. Νικητής στο Modern που έγινε, ήταν ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Τζίνο Τέμενος.

To αμέσως επόμενο τουρνουά μας έγινε Παρασκευή. Αυτό όμως συμβαίνει κάθε φορά που περιμένουμε νέα έκδοση: τα παιδιά εστιάζουν στα spoilers και κάνουν κράτει για το prerelease, το οποίο είναι στις 18 του μήνα.

Στο Standard της Παρασκευής είχαμε 10 συμμετοχές και τέσσερις γύρους. Νικητής ήταν ο Γιώργος Μεσημέρης με Sultai Ultimatum, ένα deck που τσάκισε σαν ξερόκλαδο τον ανταγωνισμό. 

Βιάστηκα την προηγούμενη εβδομάδα είναι η αλήθεια.. Αυτό είναι το νέο trailer και είναι εντυπωσιακό! Από Spoilers άλλο τίποτα, βγαίνουν πανέμορφες κάρτες που μπορείς να τις δεις στο mythic spoiler.

Το Σάββατο έκλεισε η εβδομάδα μας με Standard κι έξι συμμετοχές. Νικητής ήταν ο Γιώργης Γκρίνγουντ με το κλασικό tier 5 Izzet όπως το αναφέρει. Είχαμε και την πρώτη συμμετοχή του Γιώργου Κίτσου, που ήταν εμφανώς κουρασμένος από το καλοκαίρι..

Ορίστε και το αποκλειστικό Preview, τιμής ένεκεν για την μοναδική του συμμετοχή στη λίγκα μας και την απόδοση του στον σχετικό πίνακα. 

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καλά draws και καλύτερα top-decks!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0