ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Week 10

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 10

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 10 - Και Πάλι Κλειστά

Όλο και περισσότερο ψήνομαι να φύγω Σουηδία με τον Προ

Άνοιξη.. οι μέρες μεγαλώνουν, γίνονται πιο ζεστές και πλησιάζουν οι γιορτές που αρέσουν στον κόσμο γιατί γίνονται στην ύπαιθρο. Καθαρά Δευτέρα.. Πάσχα.. Οπότε τι κάνουμε; Βάζουμε ΟΛΗ την Ελλάδα στο κόκκινο, με εξαίρεση κάποιες περιοχές που μπαίνουν στο βαθύ κόκκινο και κλείνουμε ξανά τα καταστήματα. 

Αυτό το σύστημα ονομάζεται “έξυπνο ακορντεόν” ή κάπως έτσι και προφανώς δεν δουλεύει όπως πλέον έχει καταλάβει η πλειοψηφία του κόσμου. Τι εξυπηρετεί και για ποιόν λόγο γίνεται δεν γνωρίζω, έχω τις απόψεις μου, αλλά δεν νομίζω να αφορά τον οποιοδήποτε αναγνώστη αυτού του άρθρου.

Η ουσία είναι ότι από την Πέμπτη επιστρέψαμε στο σύστημα Click Away. Αυτή η μοναδική ιδέα εφαρμόζεται, γιατί αν αφήσουν τον κόσμο να μπει στα καταστήματα λιανικής δεν θα τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας, ούτε τις αποστάσεις – όπως κάνει στα super markets και στα λεωφορεία. Προφανώς ο κόσμος ξεχνιέται στα καταστήματα λιανικής όπως έχουν διαπιστώσει οι “επιστήμονες”.

Στα άλλα νέα όλη την εβδομάδα είχαμε spoilers από την Time Spiral Remastered, μία έκδοση που βγαίνει κι εστιάζει στο Draft και Sealed Play, την ίδια στιγμή που η ίδια η εταιρία έχει ανακοινώσει επίσημα πως απαγορεύεται το Sanctioned Play στα καταστήματα. Κι εσύ πίστευες ότι ο σουρεαλισμός είναι Ελληνικό προϊόν.

H έκδοση κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Μαρτίου και θα είναι η πρώτη που θα γίνει από εμάς μέσω του Eventlink της Wizards. Επειδή δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να μοιράσουμε boosters και να κάνουμε webcam event, η διαδικασία θα γίνει με player list only.

Όποιος/α ενδιαφέρεται για το event θα μας στείλει το Wizards Account email του για να μπει στη λίστα με τους παίκτες που συμμετέχουν. Αργότερα, όταν περάσει από το κατάστημα (μάλλον θα είμαστε ανοικτά τότε, αν όχι θα δούμε) και αγοράσει τουλάχιστον ένα Booster Pack Time Spiral Remastered θα του/της δίνουμε μία Lotus Bloom.

Σχετική – αναλυτική – ανακοίνωση θα βγει την επόμενη εβδομάδα, όταν παραλάβουμε και τα Boosters της έκδοσης.

Οι παραλαβές δεν σταματάνε κι αυτή την εβδομάδα μας ήρθαν διάφορα νέα προϊόντα από Yu-Gi-Oh!, Harry Potter, Revell και Warlord. Όλες μας τις νέες παραλαβές μπορείς να τις βλέπεις άμεσα από την κεντρική σελίδα του eshop μας, καθώς τα προϊόντα ταξινομούνται με ημερομηνία παραλαβής, χάρη στη μοναδική ακολουθία αλγορίθμων που δουλεύουν σιωπηλά για ‘σένα από τα Kaounis Labs.

Σήμερα για κλείσιμο, θα σε πάω στο 2006. Είμαστε στο Pro Tour Honolulu, και πρωταγωνιστούν οι Craig Jones, Olivier Ruel και η Καρδιά των Καρτών!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0