ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Week 14

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 14

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 14 - Ανοιχτά, έστω κι έτσι

Με Click Inside θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε τον Απρίλιο

Από τη Δευτέρα 5/4 ανοίγουμε, μόνο για αγορές εντός του καταστήματος με το σύστημα Click Inside. Στην ουσία στέλνεις ένα μήνυμα στο 13032 με τον αριθμό “2” και έπειτα έρχεσαι στο κατάστημα για τις αγορές σου. Το μήνυμα ισχύει για 3 ώρες.

Το κατάστημα μας θα λειτουργεί με το περιορισμένο ωράριο 5μμ με 8μμ και μπορεί να έχει το μέγιστο 4 άτομα για αγορές μέσα στο κατάστημα. Είμαι σίγουρος ότι θα το σεβαστείτε απόλυτα, όπως άλλωστε το έχετε αποδείξει σε όλη τη διάρκεια αυτής της ιστορίας.

Τα spoilers της Strixhaven συνεχίζονται, καθώς στο τέλος του μήνα έχουμε το Prerelease της έκδοσης. Η πιθανότητα να γίνει event είναι μηδενική όπως καταλαβαίνεις και η Kaldheim season χάθηκε εντελώς. 

Η λίγκα που έτρεχε μέχρι τον Νοέμβρη που κλείσαμε δυστυχώς θα ακυρωθεί. Δεν έχει νόημα να τη συνεχίσουμε και όταν με το καλό ανοίξουμε θα ξεκινήσει νέα. Στείλτε μου τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Γι’ αυτή την εβδομάδα σου έχουμε δύο καυτά combo με τις νέες κάρτες.

To πρώτο ιδίως αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες! Αυτά μέχρι σήμερα, θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα, ελπίζω με περισσότερα νέα.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0