ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

210112100

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 2

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 2 - Βάλτε να πιούμε.. Χιόνι

Δεν φαίνεται φως στο τούνελ, πνίγουμε τον πόνο μας στην χιονισμένη Kaldheim!

Κάθε Παρασκευή έχουμε ενημερώσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν την Δευτέρα. Όσον αφορά το λιανικό εμπόριο, το κομμάτι που μας ενδιαφέρει δηλαδή, ούτε αυτή αλλά ούτε την άλλη Δευτέρα 18 του μήνα φαίνεται να ανοίγουμε.

Κι ενώ από τη μία η στεναχώρια είναι μεγάλη, από την άλλη έχουμε τα Previews του Kaldheim τα οποία είναι.. δεν περιγράφω μπες και δες μόνος σου – αν δεν το έχεις κάνει ήδη που πολύ αμφιβάλλω.

Οι top τρεις κάρτες, όπως τις διάλεξε το community μας, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές βεβαίως είναι οι εξής:

11 reactions 18 comments
7 reactions 11 comments
4 reactions 9 comments

Παραμένουμε σε αναμονή για το άνοιγμα των καταστημάτων, με την ελπίδα ότι στο τέλος του μήνα θα κάνουμε το Prerelease – αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εννοείται πως θα παραλάβουμε κανονικά τα προϊόντα τόσο του Prerelease όσο και του Release.

Για κρατήσεις Kaldheim στείλτε ένα μήνυμα στο κατάστημα, σε εμένα απ’ ευθείας ή στον Τζίνο. Με το που θα παραλάβουμε τα προϊόντα θα τα ανεβάσουμε και στο κατάστημα, οπότε μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και από εκεί.

meme by Gogos

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0