ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week 4221

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 42

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ανακατάληψη του χώρου στο κατάστημα! Είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι και φαίνεται ότι έχουμε περάσει στην φάση ΙΙ πλέον, με τους Γιούγκις και Γουορχαμεράδες να έχουν εκτοπίσει σημαντικά τους Ματζικάδες από τα τραπέζια μας. Για να πούμε την αλήθεια βέβαια, έχει βοηθήσει αρκετά και η Wizards σε αυτό..

Παρασκευή έγινε το μοναδικό Magic τουρνουά, ενώ το Σάββατο είχαμε την αντίστοιχη Yu-Gi-Oh! μάζωξη. Την ίδια μέρα το γνωστό παρεάκι Dungeons and Dragons έκανε “φασαρία” στον όροφο μας, ενώ πριν τα δύο παιχνίδια Warhammer 40,000 είχαμε την παρουσίαση του Crusade Narrative Campaign που θα τρέξει από σήμερα.

To νέο Vlog δεν πρόλαβα να το “ψήσω” ακόμη. Ζητώ συγνώμη και λίγη ακόμη υπομονή από τους 64 συνδρομητές μας και, παιδιά λίγο την προσοχή σας: άλλοι πέντε και θα είμαστε sexy ❤

Στις παραλαβές της προηγούμενης εβδομάδας είχαμε τα νέα Pioneer Decks για το Magic the Gathering. Την εβδομάδα που τρέχει, περιμένουμε παραλαβή Warhammer 40,000 οπότε όσοι φίλοι ενδιαφέρεστε μείνετε συντονισμένοι.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα είναι:

Πρόγραμμα τουρνουά 43ης εβδομάδας

Magic the Gathering

Modern

Έναρξη: 7μμ

YuGiOh!

Casual Tournament

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Booster Draft ή Standard
Innistrad Release

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Booster Draft ή Standard
Innistrad Release

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Commander Evening

Έναρξη: 5μμ

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0