ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week4321

Κατηγορίες

Store Action 2021 – Week 43

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

H εβδομάδα αυτή ήταν η εναρκτήρια του Warhammer 40,000 Narrative Crusade Campaign. Τα πρώτα παιχνίδια έγιναν στους 25 Power Level points και φυσικά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να εξάγουμε συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι Τυρανίδες ήρθαν για να φάνε τα πάντα, παίζοντας άμυνα.

Δύο τουρνουά και μία μάζωξη για το Magic the Gathering. Τα τουρνουά ήταν αμφότερα Standard και παραδόξως δεν είχαμε τον Γιώργη Γκρίνγουντ στην πρώτη θέση σε κανένα από αυτά. Κάποιοι πονηροί θα πουν ότι δεν έπαιξε φυσικά..

Vlog αυτή την εβδομάδα δεν έγινε, το άφησα λίγο να ξεκουραστεί. Μπορείς να δεις το επεισόδιο 16 ξανά, και να πείσεις έναν φίλο σου να μας κάνει Subscribe ώστε να “χτυπήσουμε” τον στόχο μας, τους 69 συνδρομητές όπου θα κάνουμε special ιβέντ – μπορεί και όχι.

Από παραλαβές δεν είχαμε κάτι σπουδαίο, περιμένουμε όμως μέσα στην εβδομάδα να έρθει η Games Workshop. Orks και Blacks Templars θα μπουν στα ράφια μας, οπότε αν σε ενδιαφέρουν να μπαίνεις να ρίχνεις μια ματιά. Τα Pioneer decks παραμένουν η τελευταία μας προσθήκη.

Το πρόγραμμα για την τρέχουσα εβδομάδα είναι:

Πρόγραμμα τουρνουά 44ης εβδομάδας

Κλειστά

Κλειστά

Magic the Gathering

Booster Draft ή Standard
Innistrad Release

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Booster Draft ή Standard
Innistrad Release

Έναρξη: 7μμ

Magic the Gathering

Commander Evening

Έναρξη: 5μμ

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0