ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week 2210

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 10

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Εβδομάδα 10. Επιστροφή του Pioneer, και μεγάλες στιγμές για το Warhammer 40k καθώς το Σάββατο όχι ένα, ούτε δύο, αλλά γίνονταν τρία παράλληλα παιχνίδια. Ας ξεκινήσουμε όμως από εκεί που αρχίζουν όλα, από την αρχή δηλαδή.

Τρίτη και Πέμπτη ήταν αδιάφορες αγωνιστικά, με την Παρασκευή και το Σάββατο να είναι αρκετά έντονες μέρες. Παρασκευή μαζεύτηκε η συμμορία του Magic και στο Pioneer νικητής ήταν ο Άλεξ Βλάχος ο θαυματουργός. 

Παρασκευή είχαμε επίσης το πρώτο παιχνίδι Pokemon στο κατάστημα, γεγονός ιστορικής σημασίας. Η παρέα που μαζεύτηκε προτίμησε την ησυχία του ορόφου, άνοιξαν αρκετά καλά πράγματα απ’ ότι είπαν και αργότερα, υπάρχει και σχετικό βίντεο – απόδειξη

Το Σάββατο, τρία τραπέζια έπαιζαν Warhammer 40k με τα δύο μάλιστα να είναι mirror match, Necrons vs Death Guard. Το τρίτο παιχνίδι γίνονταν στον όροφο, όπου Κουμπάρος και Πανδής έστεισαν ένα πρόχειρο τεραίν και κονταροχτυπήθηκαν.

Στις παραλαβές της εβδομάδας, δεν είχαμε κάτι το καινούργιο, απλά restock.

Όλες μας τις παραλαβές μπορείς να τις δεις στη σελίδα του eShop μας.

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0