ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

220506-100

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 18

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Δέκατη όγδοη πραγματική εβδομάδα του 2022, γιατί και στην προηγούμενη έτσι ξεκίνησα, μάλλον ζαλισμένος από τις φάπες που μάζεψα από τον Κουμπάρο στο μεταξύ μας παιχνίδι. Θα μου πεις αυτό έγινε μετά το ριπόρτο που ανέβασες, αλλά μην ξεχνάς το κληρονομικό μου χάρισμα – ενόραση. 

Ποδαρικό έκαναν οι Γιούγκις, που δεν κατάφεραν όμως να κάνουν κάποιο event μέσα στην εβδομάδα. Οι Ματζικάδες αντίθετα, έτρεξαν τουρνουά και τις 4 μέρες, με διαφορετικά formats, νικητές και συναισθήματα. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρουσιάζονται και οι νικητές της εβδομάδας μας.

Φυσικά είχαμε παιχνίδια Warhammer 40k αλλά και Age of Sigmar, με τον Κουμπάρο να είναι ο βασικός πρωταγωνιστής, αφού δεν έλειψε καμία μέρα από τα τραπέζια μας. Η αγωνιστική κορυφώθηκε το Σάββατο, με 3 παράλληλα παιχνίδια, όπως θα δεις και στο σχετικό Vlog που ετοιμάσαμε.

Παραλαβές αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε. Έχω καλά νέα όμως για τα προϊόντα της Games-Workshop. Το κατάστημα μας είναι πλέον Stockist, το οποίο συνεπάγεται καλύτερες τιμές αλλά και χρόνους παραλαβής των παραγγελιών σας. Σύντομα περιμένουμε την πρώτη μεγάλη παραγγελία και έπειτα θα είμαστε σε θέση να δεχόμαστε και τις δικές σου παραγγελίες.

Όλες μας τις παραλαβές μπορείς να τις δεις στη σελίδα του eShop μας, φυσικά.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0