ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

221213-110

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 49

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ακολουθούν οι φωτογραφίες από την εβδομάδα 49. 

Φτωχή σε φωτογραφίες εβδομάδα, με πολλά παιχνίδια όμως που δεν ήταν events, κυρίως γιατί το One Piece Card Game ανεβαίνει πολύ στην εκτίμηση των παιδιών.

Περισσότερα στις λεζάντες.

Η βαθμολογία στο Magic δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου, με τον Τζίνο να μεγαλώνει την απόσταση του από την δεύτερη θέση, με το 2/2 που έκανε στα τουρνουά της εβδομάδας.

Στο Campaign του Warhammer, οι Imperium έκαναν μία εκπληκτική εμφάνιση και κέρδισαν τα 3/4 παιχνίδια. Ο Λεωνίδας ήταν ο μόνος που κέρδισε για τους Χαοτικούς, έτσι η διαφορά πήγε στους 100+ πόντους υπέρ των Loyalists.

H εβδομάδα που “τρέχει” είναι και η τελευταία του Campaign, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με ένα μεγάλο game, 6v6 στους 6000 πόντους κάθε πλευρά!

Αυτή την εβδομάδα δεν είχαμε νέο Vlog, καθώς το δικό μου παιχνίδι έγινε στο Τσιπόσπιτο. Μάζεψα όμως όλα τα Vlogs σε μία κατηγορία για να τα βρίσκεις πιο εύκολα. 

Στις παραλαβές μας είχαμε Magic και μόνο Magic!

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάτε καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0