ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week2206

Κατηγορίες

Store Action 2022 – Week 6

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Την εβδομάδα άνοιξε το παιχνίδι ανάμεσα στους Πανδόσπυρο και Κουμπάρο για το Warhammer 40k. O Πανδόσπυρος δοκίμασε τους haemonculi, που με την βοήθεια του Κουμπάρου κυριάρχησαν στο πεδίο της μάχης.

Την Τρίτη έγινε τουρνουά Magic: the Gathering – Modern που θα μείνει στην ιστορία όχι τόσο για την τετραπλή ισοβαθμία στην κορυφή που ευνόησε τον Γκρίνγουντ, αλλά για την προκλητική εμφάνιση του Βασίλη “Mutate” που έπαιξε όλο το event χωρίς sleeves!

Παρασκευή, οι “πιστοί” του Necromunda Άλεξ και Ανδρέας έπαιξαν την δική τους μάχη, η οποία συνέχισε και το Σάββατο. Ήθελαν πολύ να βρουν και κάποιον άλλο να παίξει μαζί τους, αλλά το Σάββατο άνηκε στο Warhammer 40k με 2 παιχνίδια στο κατάστημα και άλλα 2 στο man cave του Τσίπη παράλληλα.

Την Παρασκευή υποδεχτήκαμε το νεότερο expansion του Magic: the Gathering Kamigawa, Neon Dynasty, ένα expansion που περιμένουμε μπας και παίξουμε λίγο Standard. Κρίνοντας από την προσέλευση του Σαββάτου όμως, δύσκολα!

Έτσι, φτάσαμε στο Σάββατο, όπου πέρα των 2 παιχνιδιών Warhammer 40k που έγιναν (Πέτρος vs Γληγόρης και Γώγος vs Πανδόσπυρος) είχαμε και τουρνουά Yu-Gi-Oh! στο οποίο συμμετείχε όλη η αφρόκρεμα του καταστήματος. Νικητής ο Άλεξ Βλάχος, ο ίδιος που κέρδισε και το Prerelease της προηγούμενης μέρας.

To 23o επεισόδιο του “The Vlog” ήταν ο λόγος που καθυστέρησε το Store Action. To είχα έτοιμο από τη Δευτέρα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να το ανεβάσω μέχρι και χτες. Οπότε πακέτο, να και το βίντεο από το Σάββατο.

Δεν έλειψαν οι νέες παραλαβές στο κατάστημα μας κι αυτή την εβδομάδα. Όλες μας τις παραλαβές μπορείς να τις δεις στη σελίδα του eShop μας. Ενδεικτικά:

Μέχρι την επόμενη φορά να προσέχετε και να περνάτε καλά!

Έτσι φτάσαμε στο Σάββατο, όπου πέραν των δύο παιχνιδιών 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0