ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

230812-11

Κατηγορίες

Store Action 2023 – Week 32

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Μπορεί το Store Championship στο Magic και οι συνεχείς μαζώξεις του Warhammer να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εβδομάδα μας, ένα ήταν το γεγονός που ξεχώρισε, προβλημάτισε και μοίρασε εγκεφαλικά. Γιατί ο Βασίλης κρατάει χαρτί τουαλέτας. 

Vlog 55 υποσχέθηκα και νάτο, έτοιμο. Ζήσε την αγωνία και το συναισθηματικό roller coaster μαζί μας, σε ένα επεισόδιο για μη καρδιακούς.

Το battle report της εβδομάδας, είναι ένα Κουμπάρος el clasico, με τις περιγραφές που όλοι αγαπάμε και έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Όπως θα περίμενες, Αύγουστο δεν έχουμε πολλά πολλά με τις παραλαβές μας. Συνεχίζονται τα τυχαία restockings και φυσικά όσοι το επιθυμείτε μπορείτε να μου στέλνετε τις παραγγελίες μας ή να τις δίνετε κατ’ ευθείαν στον Βασίλη. 

Κλείνοντας, να κάνω και μία αναφορά στο βίντεο που έρχεται, από την πολιορκία του Helm’s Deep που έγινε στο σπίτι του Τσίπη. Δείτε σε πρώτη φάση τι δουλειά έκανε ο άνθρωπος στις φωτογραφίες και θα καταλάβετε το μέγεθος του έπους.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0