ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

240203 (12)

Κατηγορίες

Store Action 2024 – Week 5

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Εβδομάδα Prerelease για το νέο expansion του Magic που θα βρεις στα ηλεκτρονικά και φυσικά ράφια μας από Παρασκευή. Κρίνοντας βέβαια από το ενδιαφέρον για το event, το Murders at Karlov Manor δεν φαίνεται να πείθει. Εννοείται πως σε αυτό το γεγονός έπαιξε σημαντικό ρόλο και η τίμη που πραγματικά Wizards.. τι σκατά; 

Τέλος πάντων, σύντομα θα στοκάρουμε singles από την έκδοση, οπότε όσοι θέλετε φροντίστε να είστε γρήγοροι πριν μεταναστεύσουν οι κάρτες μας στην γενική Ευρωπαϊκή ήπειρο. Παραθέτω το link του Card Market ως υπενθύμηση. 

Κατά τ’ άλλα η εβδομάδα μας γέμισε με τα κλασικά παιχνίδια, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες μας.

Το Vlog 66 εξιστορεί την κοπή της διπλής (και πάλι) Πανδόπιτας (και πάλι) στο κατάστημα. Ένα Σάββατο με πολύ κόσμο, πολλά παιχνίδια και πολύ Κουμπαρίτιδα! 

Battle Report έχω από Lord of the Rings. Είναι ένα 2v2 παιχνίδι, που έγινε το Σάββατο, και το μαγαζί μύρισε τυρί και αλάτι! Γώγε σε ευχαριστούμε για το report.

Με ένα restocking στο Warhammer40K αλλά και νέα Sleeves και Albums μας άφησε και αυτή η εβδομάδα. Άντε και σε παραλαβή One Piece!

Μην ξεχνάς να επισκέπτεσαι το eShop μας για όλες τις νεότερες παραλαβές, και να σπαμάρεις τον Βασίλη για ότι δεν βρίσκεις άμεσα στο κατάστημα μας.

Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0