Μυστικά σε κοινή θέα
Τρίτη και το club δεν περιορίζεται σε ένα παιχνίδι μόνο. Φυσικά έχουμε #magicthegathering και μία γεύση #riftboundtcg, αλλά η παρουσία του Πανδόσπυρου αλλάζει το κλίμα.
Γλυκόπικρες ανακοινώσεις, μυστικά πλάνα σε κοινή θέα και μια αίσθηση ότι κάτι ετοιμάζεται στα παρασκήνια…
Θεωρία και πράξη
Καλή η θεωρία, αλλά άμα δεν φας ξύλο στο τραπέζι, δεν μαθαίνεις. Αυτό φάνηκε στις μαζώξεις της Πέμπτης και κορυφώθηκε το Σάββατο, όπου ο συμπαθής Πατσίρι-0 δεν άντεξε το bullying του Κουμπάρου και αποχώρησε από την #bloodbowl league με συνοπτικές διαδικασίες.
Στο άλλο ντέρμπι, ΑΕΚ – Σαμιαμίδια: ισοπαλία μεν, σφαγή δε — οι σαύρες μέτρησαν απώλειες και ακόμα ψάχνουν ποιος έμεινε όρθιος.
Δύο άρθρα για αυτή την εβδομάδα. Ένα #battlereport έπειτα από αρκετό καιρό και τα αποτελέσματα του #oathofthepainter διαγωνισμού μας για τον Φεβρουάριο.

Just as Planned – Battle Report 260314
Reported by: Γληγόρης ⚔️ Battle Report Transmission ⚔️ Ένα απίστευτο, συγκλονιστικό, συναρπαστικό παιχνίδι με ένα γκρανγκρινιολικό και χιτσκοκικό φινάλε, που κρίθηκε κυριολεκτικά σε μία ζαριά.

Αποτελέσματα Φεβρουαρίου #oathofthepainter VI
Αποτελέσματα Oath of the Painter Φεβρουαρίου Νικητές ψηφοφορίας κοινού και τελική κατανομή πόντων μετά την επιλογή του Vision. Νικητές ψηφοφορίας κοινού 1. Cerastus Knight Lancer
Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!