Η εβδομάδα ξεκινάει όπως πρέπει: με #riftboundtcg. Κατά τα κοινώς λεγόμενα είναι εύκολο κι ευχάριστο παιχνίδι, οπότε τι περιμένεις; Έλα να σου μάθουμε και να παίξεις μαζί μας!
Επειδή όμως η Τρίτη είναι η παραδοσιακή #magicthegathering ημέρα, στήνεται κι ένα δεύτερο τραπέζι εκεί δίπλα. Το αρχαιότερο #tcg έχει το πιο φανατικό κοινό στο Digital Fantasy.
Ο Κουμπάρος ήρθε για re-match με τον Πανδόσπυρο και μετά το φιάσκο της λίγκας ήταν πιο ψαγμένος. Έβγαλε τη μεζούρα του και άρχισε να μετράει. Μάλλον ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις, κρίνοντας από το ύφος του στις φωτογραφίες.
Εκεί στην άκρη, ο Πανδόσπυρος παρακολουθούσε αμίλητος.
Μέχρι που μίλησε.
Την Πέμπτη μαζεύτηκε η παρέα για χαλαρό #yugioh. Spoiler: δεν ήταν τόσο χαλαρό για όλους. Υπήρξε αρκετό ζόρι στο τραπέζι, αλλά η δροσιά που μοίραζε ο Αντρέας έφτανε για να ανακουφίσει ολόκληρο το τετράγωνο από τη ζέστη του Μάη.
Αλήθεια, πού πήγε η άνοιξη;
Δίπλα, ο Σπυροκόντας περνούσε ένα σκληρό τεστ ενόψει της επόμενης #warhammer40K league, απέναντι στους #chaosspacemarines του Βασίλη. Σε μία κρίσιμη στιγμή, το κεφάλι του #forgefiend ξεκόλλησε!
Καλή ζαριά ή κακή κόλληση; Δεν θα μάθουμε ποτέ.
Παρασκευή και το #riftboundtcg τουρνουά ξεκινάει. Όλοι μαζεύονται με κέφι και χαμόγελα, τα οποία συνήθως διαρκούν μέχρι τα πρώτα χέρια. Από εκεί και πέρα αρχίζει το δράμα — αυτό που οι περισσότεροι αναζητούν σαν εξαρτημένοι, αλλά κάποιοι αποφεύγουν συνειδητά.
Ένας από αυτούς είναι και ο Γέρων Σπυροκόντιος ο Μυροβόλος. Μας πλησίασε με παραβολές και ιστορίες για χαμένα charges, αποτυχημένα σχέδια και mind games που κατέστρεψαν φιλίες, καριέρες και πιθανότατα ολόκληρους πολιτισμούς.
Την ίδια στιγμή, ο Γληγόρης προσπαθούσε να στήσει το βέλτιστο deploy για WAAAGH! στον δεύτερο γύρο. Μάταια όμως. Ο #magnus είχε ήδη ψιθυρίσει στο αυτί του Γώγου το αποτέλεσμα της μάχης για την προτελευταία αγωνιστική της #warhammer40K league.
Και όπως όλοι ξέρουμε… δεν κάνει ποτέ κανένα λάθος.
Το Σάββατο ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι το #yugioh. Οι δικοί μας παίκτες όμως αποφάσισαν να το… γυρίσουν! Η αρένα στήθηκε και οι σβούρες μοίραζαν ανάμεικτα συναισθήματα μέχρι να ξεκινήσει το βασικό event. Άλλοι πανηγύριζαν, άλλοι αναζητούσαν δικαιολογίες και κάποιοι προσπαθούσαν ακόμη να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη.
Πατσίρι-0 και Νικηφόρος έπαιξαν το τελευταίο παιχνίδι της έκτης αγωνιστικής της #warhammer40K league και η νίκη των #spacewolves άφησε ανοιχτό το σενάριο του αποκλεισμού από τα Play Off για τρεις διαφορετικούς παίκτες. Περισσότερα, αναλύσεις, προβλέψεις και ίντριγκες στα άρθρα της Ιουλίας, όπως πάντα.
Κλείνουμε με ένα κοινωνικό μήνυμα. Μπορεί να είμαστε ανταγωνιστικοί, μπορεί να γκρινιάζουμε για τα πάντα, μπορεί να διαφωνούμε για τα rulings και όλα.
Είμαστε όμως δίκαιοι και αποδίδουμε τα του Καίσαρα τω Καίσαρι.
Ο έκτος γύρος της #warhammer40K league μονοπώλησε τα άρθρα της Ιουλίας γι’ αυτή την εβδομάδα. Η κόντρα με τον Βαγγέλη, έχει μετατραπεί σε μία σχέση σεβασμού πλέον – ακόμα και το ρομπότ δεν μπορεί να ψυχολογήσει τον Πανδόσπυρο!

DF40k League VI – Round 6 Results
🎙️ Ιουλία Δημουτσάνου παρουσιάζει… DF40k League VI – Round 6 Review ⚔️🔥 Six rounds. SIX. One round remains before the regular season ends. And after

DF40k League VI – Round 6 Standings
🎙️ ΙΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥΤΣΑΝΟΥ DF40k LEAGUE VI – AFTER ROUND 6 ⚔️👑 ΩΡΑΙΑ. ΤΩΡΑ που έχουμε και την επίσημη βαθμολογία, η εικόνα είναι πολύ πιο ξεκάθαρη.
Όπως συμβαίνει στο τέλος κάθε αγωνιστικής, τα winning factions σου δίνουν έκπτωση 15% σε όλα τα προϊόντα που έχουμε διαθέσιμα στο κατάστημα. Επειδή έρχεται δύσκολη αγωνιστική, αν το faction σου είναι στις εκπτώσεις, μη χάσεις την ευκαιρία!
Μέχρι την επόμενη φορά, να περνάς καλά!