ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Strixhaven Header

Κατηγορίες

Strixhaven Info

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Strixhaven: School of Mages

Διάρκεια λίγκας:
Prerelease:
Set Release:
12 εβδομάδες
16 με 22 Απριλίου 2021
23 με 25 Απριλίου 2021
Ημερομηνία κυκλοφορίας
23 Απριλίου 2021

Ενότητες

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

H Strixhaven θα διατίθεται σε Prerelease Packs, Draft Boosters, Set Boosters, Collector Boosters, Theme Boosters και Bundles. Μαζί με αυτά θα κυκλοφορήσουν και τα νεότερα Commander Decks, τα οποία είναι 5, όσες και οι σχολές της Strixhaven.

TA ΚΟΛΕΓΙΑ ΤΗΣ STRIXHAVEN

Πέντε σχολές μαγείας είναι αντίπαλες στην Strixhaven.

Lorehold

Ερευνητές και τυχοδιώκτες. Οι Lorehold είναι παθιασμένοι με την ιστορία, εξερευνούν το παρελθόν με όποιο τρόπο μπορούν, καθώς το θεωρούν ένα πολύτιμο υφαντό που του αξίζει μελέτη σε βάθος.

Prismari

Στους Prismari αρέσει η μαγεία στην θεατρική της μορφή κι έτσι εκφράζονται τα μέλη τους. Ο κόσμος είναι η σκηνή τους και τα πραγματικά εντυπωσιακά μαγικά τους η παράσταση τους.

Quandrix

Οι Quandrix είναι μαθηματικοί και μάγοι, που σπουδάζουν τη λογική πίσω από τις μορφές μαγείας ώστε να την χρησιμοποιούν με τον βέλτιστο τρόπο προς όφελος τους.

Silverquill

Η μαγεία των λέξεων ξεδιπλώνεται μέσω των Silverquills, που στις τάξεις τους μετράνε ποιητές, καλιγράφους και άπιαστους τεχνίτες του γραπτού λόγου.

Witherbloom

Βιολόγοι και ερευνητές, οι Witherblooms φτιάχνουν το κόσμο καλύτερο και πιο βελτιωμένο – από τη δική τους προοπτική τουλάχιστον!

MYSTICAL ARCHIVE

63 κάρτες από όλη την ιστορία του Magic the Gathering. Instants και Sorceries, τυχαία σε κάθε Booster κι αν είσαι πολύ τυχερός:

Οι κάρτες αυτές θα είναι legal μόνο στα formats που επιτρέπονται – δεν θα μπορείς να παίξεις έναν Demonic Tutor στο Standard προφανώς, αλλά αν το ανοίξεις σε draft / sealed εννοείται πως παίζει κανονικά στο deck σου.

Μία κάρτα από το Archive θα περιέχεται σε κάθε Draft και Set Booster της σειράς, ενώ στα αντίστοιχα Collector Boosters θα υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τέτοιες κάρτες. Τα Γιαπωνέζικα Archives θα περιέχονται στα Γιαπωνέζικα Boosters, ενώ τουλάχιστον μία τέτοια κάρτα θα υπάρχει και στα Collectors Boosters σε κάθε γλώσα.

Οι κάρτες αυτές εκτός από την απλή, θα έχουν και την foil έκδοση τους, και μάλιστα στα Collector Boosters τα foil θα έχουν το νέο foil-etched treatment (σσ μάλλον κάποια τεχνοτροπία για να μην στραβώνουν οι κάρτες;)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0