ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

12

Κατηγορίες

The River Runs Red, Battle Gallery 230726

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ακόμη ένα report Lord of the Rings, ακόμα ένα παιχνίδι στο Τσιπόσπιτο. Τόσο ωραία στημένο και τόσο δραματικό, που πρέπει να μείνει στη συλλογή μας!

Tsipis

Reported by: Τσίπης

Ο Celeborn της Lothlorien και ο Thrydan Wolfsbane των Dunland βρέθηκαν για ενα Contest of Champions σήμερα.
 
400 πόντους μάχη.
  • Χωρίς πολλά πολλά, στο contest of Champions, οι αρχηγοί με τα warbands τους ξεκινάνε στο κέντρο του τραπεζιού. Το ποτάμι σήμερα ήταν ρηχά νερά λόγω του καύσωνα.
  • Ο Celeborn με δυό μόνο σωματοφύλακες ενώ ο Thrydan με μια λαοθάλασσα.
  • Τα ξωτικά γρήγορα στριμώχνονται απο τους κατα πολύ περισσότερους πολεμιστές του Dunland.

Ο Sentinel στέλνει πίσω εναν καβαλάρη, μια γυμνή wildwoman πέφτει νεκρή απο ενα βέλος και ως δια μαγείας ενα ξωτικό πέφτει νεκρό απο ενα ξώφαλτσο βέλος μιας dunland τοξότριας.

Στή μάχη σώμα με σώμα, αν και τα ξωτικά σκοτώνουν περισσότερους αντιπάλους, οι λίγες απώλειες που δέχονται απο τους πολυπληθείς εχθρούς τους ειναι πολύ βαριές.
  • Ο Celeborn υποχωρεί απο τη γέφυρα για να πιάσει τον καβαλάρη που προ ολίγου ποδοπάτησε ενα ξωτικό. Ο τελευταίος του σωματοφύλακας τον προστατεύει με το κορμί του. Οι γυναίκες του dunland τρέχουν μανιασμένες πανω στον εχθρό.
  • Ο Rumil σκοτώνει αρκετές πολεμίστριες αλλα φαίνεται να ειναι ατελείωτες. Η Frida Tallspear τελικά έρχεται μαζί με ενα μπούγιο πολεμίστριες να σταματήσουν το σερί του και να τον κρατήσουν μακριά απο τον Celeborn. Ο Thrydan κάνει heroic combat αφού σκοτώσει το banner και πέφτει στο διπλανό ξωτικό το οποίο όμως τον κερδίζει στη μάχη σώμα με σώμα.
  • Ο Celeborn ξεγλυστράει όσο μπορεί, στην προσπάθειά του να μην περικυκλωθεί.
  • Αν και κερδίζει την μάχη με τους βαρβάρους, δεν καταφέρνει να κάνει καίρια χτυπήματα.
  • Ο celeborn χάνει την πρώτη μάχη της ημέρας και μετά απο 12 strikes τρώει 4 wounds, 3 εκ των οποίων σώζει με τα 3 fate του.

Ο Thrydan λανθασμένα προσπαθεί να σκοτώσει τα υπόλοιπα ξωτικά για να φτάσει το kill count του Celeborn αλλα τελικά το παιχνίδι τελειώνει με τον άρχοντα των ξωτικών να έχει 4 kills ενάντια στα 3 του Thrydan.

Αυτό δίνει 3 πόντους στα ξωτικά ενώ οι Dunland παίρνουν 2 πόντους επειδή έκαναν break τον εχθρό χωρίς να γίνουν οι ίδιοι broken.

Κοντινό παιχνίδι τελικά με 3-2 νίκη υπέρ της Lothlorien.

Και οι δικές σου μάχες πρέπει να μπουν στο site μας! Απλά βάζε περιγραφές στις φωτογραφίες σου και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Σας περιμένουμε για περισσότερα στο group μας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0