Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

Την Παρασκευή 26/6 ολοκληρώθηκε η Theros / Ikoria League και βγήκαν τα τελικά Standings. Το τελευταίο τουρνουά που παίξαμε ήταν το Core Set 2021 Prerelease. To ιδιαίτερο που είχε αυτή η λίγκα, ήταν η προσθήκη των ομάδων. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες των 6 ατόμων και ανάλογα την απόδοση τους στα διάφορα events του καταστήματος έδιναν βαθμούς στην ομάδα τους.

Για την ιδέα που έφεραν στα τουρνουά μας τα Kaounis LabsTM μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ:
http://www.dfantasy.gr/portal/index.php/store-action/magic-league/886-df-league-teams

Από τις 4 ομάδες που σχηματίστηκαν, οι Φελοί (με ένα λου) έδειξαν από την αρχή μία παραπάνω ποιότητα σε σχέση με τις άλλες ομάδες. Η σύνθεση τους περιείχε έναν κορμό με δυνατά μέλη όπως ο Νικόλας Ζούκας, πρωτοπόρος της λίγκας από την αρχή της, αλλά και αναπληρωματικούς που όταν έκαναν την εμφάνιση τους συμπλήρωναν την ομάδα καλύτερα κι από τους βασικούς, όπως οι Σπύρος Πανδής και Φαναριώτης.

Νικόλας Ζούκας
Γιώργης Γκρίνγουντ
Γώγος Μεσημέρης

Οι Φελοί, που ντεμπούταραν σαν “Λυκοσυμμαχία” ήταν σαρωτικοί. Τα μέλη της “αγία τριάδα” τους, φαίνονταν να συναγωνίζονταν το ένα το άλλο στη συγκομιδή βαθμών κάθε εβδομάδα, παρά τα μέλη των υπόλοιπων ομάδων. Πραγματικά δεν υπήρξε εβδομάδα που να μην έχουν τουλάχιστον δύο στους Κορυφαίους σε Συνεισφορά Παίκτες.

Η συνεισφορά βαθμών της τελευταίας εβδομάδας

Όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς, οι “Φελοί” ήταν πρώτοι σε βαθμούς κάθε εβδομάδα, μεγαλώνοντας την διαφορά τους από τις υπόλοιπες που απλά ακολουθούσαν. Κάποια στιγμή υπήρξε ένα ενδιαφέρον για την 2η θέση, αλλά μετά την καραντίνα και με μόνο τον Κουμπάρο να παλεύει, οι “Βαρεμένοι” έπεσαν σαν.. κουράδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι βαθμοί που κέρδισαν οι ομάδες την τελευταία εβδομάδα

Με αυτά τα δεδομένα, είναι απόλυτα λογική η τελική βαθμολογία των ομάδων. Όπως θα διαπιστώσετε στον πίνακα που ακολουθεί, η διαφορά είναι ευρεία και δεν αμφισβητείται η κυριαρχία τους από κανέναν. Φυσικά υπάρχουν παράπονα, κυρίως από την ομάδα της “Παράγκας”.

Τελικά Standings

Standings
Η τελική βαθμολογία των ομάδων

Δεν θα μείνουμε στα κακώς κείμενα και τις ζήλιες όμως. Συγχαίρουμε τους “Φελούς” για την νίκη τους στην παρθενική λίγκα των ομάδων! Το όνομα και η μορφή τους θα δεσπόζουν σε περίοπτη θέση στο κατάστημα, όταν αποφασίσω σε ποια από όλες τις φωτογραφίες έχει βγει σαν άνθρωπος ο Γκρίνγουντ!

Theros / Ikoria League – Final Team Standings
Tagged on:     

One thought on “Theros / Ikoria League – Final Team Standings

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *