ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

TimeSpiralRemasteredArticle

Κατηγορίες

Time Spiral Remastered, παραλαβή 3/21

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Νέα Παραλαβή: Time Spiral Remastered

To Time Spiral Block κυκλοφόρησε την περίοδο 2006 – 2007 και περιείχε τα Time Spiral, Planar Chaos και Future Sight expansions.

H Time Spiral Remastered συγκέντρωσε τις αγαπημένες κάρτες αυτών των τριών σετ και στις προσφέρει σε ένα καινούργιο, με σκοπό να παίξεις ένα Booster Draft που θα σε γεμίσει νοσταλγία και όμορφες εμπειρίες.

Το νέο σετ πωλείται σε Draft Boosters των 15 καρτών, ενώ η κλειστή κούτα περιέχει 36 Boosters. Είναι το μοναδικό προϊόν, καθώς η έκδοση είναι εστιασμένη στο Booster Draft κι έτσι δεν υπάρχουν Collector, Set ή Theme Boosters.

Δυστυχώς, λόγο του lockdown δεν θα γίνει release της έκδοσης, θα τρέξουμε όμως ένα online player only event. Όσοι δηλώσουν συμμετοχή και με την αγορά 3 τουλάχιστον boosters της έκδοσης, θα σας δώσουμε και την Promo κάρτα, Lotus Bloom – όσο υπάρχει απόθεμα φυσικά.

Για τη συμμετοχή, στείλε μας το Wizards Account mail σου (αυτό που κάνεις login στο MtG Arena) στην παρακάτω φόρμα μέχρι την Παρασκευή 19/3 στις 6:00μμ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0