ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

441050150_10161594319123851_7081543475005988544_n

Κατηγορίες

We Got The Keys, Battle Report 240508

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Την Τετάρτη το κατάστημα είναι παραδοσιακά κλειστό. Κι αν έχουμε τα κλειδιά; Τα υπόλοιπα, σε περιγραφή Γώγου.

Reported by: Γώγος

Στο αναπάντεχο κάλεσμα του Γληγόρη για μάχη απέναντι στα orks του απάντησε η αφεντιά μου με τους imperial knights μου. Νέο codex για orks όπου ο Γληγόρης δοκίμασε το Green tide και εγώ δοκίμασα για πρώτη φορά στη δέκατη τους knights.
Πολύ ανθεκτικά τα orks σε αυτό το detachment, πολλά υποσχόμενοι οι knights αν και έχω επιφυλάξεις πως θα τα πάνε απέναντι σε πιο ανταγωνιστική λίστα. Το παιχνίδι ήταν πολύ ωραίο όπου στα orks ξεχώρισαν o Ghazkgull με Makari και τα boys. Από την άλλη το shooting των knights ήταν τρομακτικό σε κάποια σημεία. Ιδιαίτερα το rapid fire Battle cannon. Τελικά οι knights βγήκαν νικητές σε ένα παιχνίδι που όλο το τζερτζελο γινόταν στη μέση του battlefield. O Ghazkgull έριξε έναν armiger και ένα knight paladin, αλλά στο τέλος είχε μείνει μόνο αυτός και ένα Weirdboy.

Και οι δικές σου μάχες πρέπει να μπουν στο site μας! Απλά βάζε περιγραφές στις φωτογραφίες σου και τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.

Σας περιμένουμε για περισσότερα στο group μας!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

70