Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

200924110

Κατηγορίες

DF League, Zendikar Rising Season

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Πάρε μέρος στην DF League – Zendikar Rising και κέρδισε μία μοναδική εμπειρία παίζοντας τη νεότερη επέκταση του Magic: The Gathering σε μία σειρά από συναρπαστικά και δυναμικά τουρνουά, που γίνονται στο Δigital Fantasy κάθε εβδομάδα και το σημαντικότερο;

Διεκδίκησε τη συμμετοχή σου σε ένα δωρεάν Booster Draft χωρίς κανένα κόστος συμμετοχής μέσω της DF League!
df league, zendikar rising
Πως μπορώ να πάρω μέρος;

Απλά έρχεσαι και παίζεις σε οποιοδήποτε τουρνουά μας από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά! Αυτόματα και χωρίς καμία επιβάρυνση συμμετέχεις στη league και αρχίζεις να μαζεύεις βαθμούς.

Τι ακριβώς γίνεται όμως;

Όταν μπεις στην Zendikar Rising League, έχεις την ευκαιρία να αναμετρηθείς με φίλους και άλλους παίκτες στα επίσημα τουρνουά του καταστήματος, σε ένα γενικότερο τουρνουά που διαρκεί μέχρι το Pre-Release της επόμενης έκδοσης.

Τι δώρα κερδίζω;

Εκτός από τη χαρά της συμμετοχής, οι οκτώ πρώτοι της τελικής κατάταξης θα παίξουν σε ένα δωρεάν Booster Draft που θα γίνει το επόμενο Σάββατο, μετά το Release της επόμενης έκδοσης. Το όνομα του νικητή του Booster Draft θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας και θα κερδίσει ένα έπαθλο αντίστοιχο του άθλου που πέτυχε! Το Booster Draft, θα είναι με boosters από την νεότερη έκδοση.

Πως μαζεύω βαθμούς

Για κάθε νίκη κερδίζεις 2 βαθμούς, για κάθε ισοπαλία 1,5 και η ήττα σου δίνει 1. Αυτός είναι ο γενικός κανόνας. Μέχρι και το FNM 30/10 ισχύει ο γενικός κανόνας και έπειτα:

Όσοι έχουν τους μισούς ή λιγότερους βαθμούς από τον πρώτο κάθε μέρας παίζουν με διπλή βαθμολογία.

Η βαθμολογία ανανεώνεται μετά από κάθε event που μετράει για τη λίγκα, και θα τη βρίσκεις στο report της εβδομάδας.

Βασική προϋπόθεση για να μετρήσει ένα event στη league είναι να συγκεντρώσει 8+ άτομα! Εξαίρεση αποτελούν τα Constructed Draft όπου οι συμμετοχές πρέπει να είναι 6+.

Θα τα πούμε στα τραπέζια μας!

DF League, Zendikar Rising Season

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *