ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

week 39

Κατηγορίες

Store Action 2020, Week 39

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Week 39: Η νέα Zendikar ντεμπουτάρει στο κατάστημα με δύο Booster Drafts, ένα την Παρασκευή κι ένα το Σάββατο.

Για μία ακόμη εβδομάδα, τα τουρνουά μας εστιάζονται στο τέλος της. Η Zendikar Rising έχει κυκλοφορήσει, πήραμε μία γεύση στο Magic Arena και κατανοήσαμε πλήρως ότι και στο νέο Standard θα επικρατήσει το UG Ramp.

Την Παρασκευή είχαμε το πρώτο Booster Draft που κέρδισα παίζοντας διαδοχικά με τους Θράσσο, Τζίνο και τον Κουμπάρο τελικό. Στο δεύτερο παιχνίδι του τελικού, ο Κουμπάρος έκανε μία επίθεση για σεμινάριο – μία κίνηση από αυτές που μας κάνουν να τον αγαπάμε όλο και πιο πολύ ❤

Το δεύτερο Booster Draft, αυτό του Σαββάτου, το κέρδισε ο Αλλιού Ρετζίνος. Με αυτόν τον τρόπο απέδειξε ότι το limited είναι το format του, αλλά και γιόρτασε την ολοκλήρωση της πτυχιακής του εργασίας – τα θερμά μας συγχαρητήρια! 

To Σάββατο κατάφερε και μία μικρή μερίδα του YuGiOh! community να έρθει στο κατάστημα. Η περίοδος είναι δύσκολη, να φοράς μια μάσκα και να κάθεσαι σε έναν κλειστό χώρο δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο, αλλά αυτή είναι η κατάσταση παιδιά και έτσι πορευόμαστε.

Αυτή τη Δευτέρα είχαμε και τη νέα banlist και ο λόγος; 

Όσοι παίζετε Arena θα το έχετε προσέξει φυσικά. To UG Ramp κυριαρχεί στο Standard και ο μόνος λόγος που λέγετε 4-color είναι ο [c]Omnath, Locus of Creation[/c]. Τη νύφη φυσικά την πλήρωσε ο [c]Uro, Titan of Nature’s Wrath[/c] μία κάρτα που περιμέναμε να γίνει ban εδώ και καιρό.

Τώρα θα μου πεις, έφτιαξε η κατάσταση; Καθόλου. Η λίστα παίζει μια χαρά ακόμη και τη θέση του Uro, όπως πολύ εύστοχα παρατηρεί στο τουίτ του ο φίλος Σεθ (probably better know as Saffron Olive™).

Πάντως, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε και ο Γιάννης², αν δεν υπήρχαν τα bans να τι θα έπαιζε ο κόσμος:

Μέχρι την επόμενη εβδομάδα, καλά draws και καλύτερα top-decks!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0