ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

Drukhari vs Adepta Sororitas

Κατηγορίες

Drukhari vs Adepta Sororitas, Battle Gallery

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Ήταν να μην γίνει η αρχή! Μετά την πρώτη Κυριακή που μαζευτήκαμε, ακολούθησαν δύο παιχνίδια μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Το πρώτο ήταν μεταξύ των Κουμπάρου και Πανδόσπυρου και το δεύτερο την αμέσως επόμενη μέρα μεταξύ των Πανδόσπυρου και Γληγόρη.

Δυστυχώς από το πρώτο δεν έχουμε καλές φωτογραφίες και γι’ αυτό δεν ευθύνεται ο Κουμπάρος, ο οποίος έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια, αλλά το φως στο τραπέζι που είναι τραγικό. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το δεύτερο παιχνίδι και για να έρθουν στα ίσια τους χρειάστηκαν αρκετή επεξεργασία.

Χρειάζεται να βάλουμε επιπλέον φως στο τραπέζι και να αλλάξουμε το realm of battle, όσο όμορφο κι αν είναι αυτό που έχουμε, είναι τραγικά άβολο. Ελπίζω μέχρι την επόμενη μας μάχη να είναι όλα έτοιμα!

Αν παίξετε μάχη περιμένουμε τις φωτογραφίες σας και μία σύντομη περιγραφή ώστε να κάνουμε την επόμενη Battle Gallery! Και μην ξεχνάς το group από το οποίο οργανώνουμε τα παιχνίδια μας:

2 σκέψεις για το “Drukhari vs Adepta Sororitas, Battle Gallery”

  1. Παράθεση: Tyranids vs Adepta Sororitas, Battle Gallery - Δigital Fantasy

  2. Παράθεση: Store Action 2021 - Week 24 - Δigital Fantasy

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0