ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60€

in story play returns

Κατηγορίες

Επιστροφή στα Sanctioned Events

Facebook
Twitter
Reddit
Email
Print

Σημειώστε την ημερομηνία: Παρασκευή 2 Ιουλίου

Τα επίσημα τουρνουά Magic: the Gathering επιστρέφουν!

Μετά την βόρεια Αμερική, έρχεται και η δική μας σειρά για επιστροφή στα Sanctioned events εντός καταστήματος. Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, τελειώνει επιτέλους η απαγόρευση των επίσημων τουρνουά και στην Ευρώπη.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να κάνουμε κάποια Premium events, που στην δική μας περίπτωση τα σημαντικότερα είναι τα Pre-Release των νέων εκδόσεων του Magic: the Gathering. Μαζί με τα events αυτά θα γίνει και η επανεκίνηση της λίγκας μας καθώς αποτελούν σταθμούς έναρξης και λήξης της.

Ξεκινάει το Love Your Local Store Promotion

Μετά τις 16 Ιουλίου αναμένεται να παραλάβουμε τα Fabled Passage με την εναλλακτικό ρετρό εμφάνιση, που θυμίζει παλιότερη fetchland.

retro fabled passage

Μπορείς να αποκτήσεις μία τέτοια land ξοδεύοντας τουλάχιστον 40€ σε αγορές στο κατάστημα. Ανάλογα με το πόσες θα παραλάβουμε θα γνωρίζουμε αν μπορούμε να δώσουμε παραπάνω από μία σε ένα άτομο, καθώς κι αν θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε κάποιον να την αποκτήσει αθροίζοντας το ποσό σε ξεχωριστές αγορές.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για μια προσαρμοσμένη εμπειρία περιήγησης. Δίνουμε προτεραιότητα στο απόρρητο σας και χρησιμοποιούμε μόνο τα απαραίτητα cookies.

0