Δigital Fantasy

Magic the Gathering | YuGiOh! | Warhammer | Dice | RPG | Collectibles

200716110

Κατηγορίες

League Team Play: Core Set 2021 Season

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email
Share on print
Print

Ο μεγάλος τελικός, οι 4 ομάδες και μια προδοσία...

Μετά από ένα επεισοδιακό τελικό στο τοπ 8, έχουμε νικητή, νέες συγκροτημένες ομάδες και πολύ δράμα. Ας ξεκινήσουμε με το δράμα, φυσικά. 

Ο Πετράν θολωμένος από τα βραβεία και τη δόξα σνόμπαρε την ύστατη στιγμή την ομάδα του. Όταν ο αρχηγός του, ζήτησε να βγουν μια τελευταία φωτογραφία ως “Παράγκα” ο Πετράν αρνήθηκε χλευάζοντας τον πρώην αρχηγό του, δηλώνοντας πως δεν τους έχει ανάγκη και πλέον θα γυρίσει στα παλιά και θα παίζει lifegain control χωρίς winning condition. 

Ο Τζίνο αηδιασμένος τον χαρακτήρισε “Προδότη, προδότη, Ιούδα Ισκαριώτη και αντιπρόσωπο”. Κανείς από τους 2 δε γνώριζε όμως τα σαδιστικά παιχνίδια που παίζει η τύχη. Την ώρα που εξελισσόταν αυτό το δράμα, παράλληλα ο Ζούκας διάλεγε ως υπαρχηγό του το Τζίνο και ως βασικό μέλος της ομάδας του τον Πετράν!

League Team Play

Μέσα σε όλα αυτά είχαμε νικητή του τοπ 8 που θα ανακαλύψεετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο και τη σύσταση των ομάδων που θα διαβάσετε στη συνέχεια. Ονόματα δεν έχουν όλες ακόμα και κάποια μπορεί να είναι προσωρινά. Πάμε να τις δούμε λοιπόν.

League Team Play: Core Set 2021 - Οι Ομάδες

Διπλομούτρηδες

Εμετοί

Turn 1 Manascrew

Φρεντζ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *